Bebeğin odasını nasıl isiticam?

40 tl sabah akşam yatkiginiz halde mi geldi çok az gelmiş yengem evinde yakıt o arada ekstr
a ısınmak için oda çok gzl isiniyo ama bn bole az yakacağını dusunmemistim
canım fakir marka benım ki hepsi fark ediyor a enerji al en son derecede yanmadı zaten gerek kalmıyor az yansa bile ısıtıyor ve kapı açıkta olsa oda soğumuyor hemen ayrıca fişi çekinde ısı yukseklıgıne göre 20 dk sıcak kalıyor sabah akşam yandı ve banyo zamanı en son dereceye yukselttim hava guneşli ise kapadım ama genel de yandı memnunum

canım fakir marka benım ki hepsi fark ediyor a enerji al en son derecede yanmadı zaten gerek kalmıyor az yansa bile ısıtıyor ve kapı açıkta olsa oda soğumuyor hemen ayrıca fişi çekinde ısı yukseklıgıne göre 20 dk sıcak kalıyor sabah akşam yandı ve banyo zamanı en son dereceye yukselttim hava guneşli ise kapadım ama genel de yandı memnunum

Valla içimi rahattattin biraz gerçekten fakir marka intertntten bakayım smdi

Yağlı radyatör en sagliklisi ama cok asiri yakiyor.Hic onermem butceye zarar resmen.

Bence klima acin odaya da hava nemlemdirici koyun.Ya da soba yakin hava nemlendirici koyun.

Soba zor. Radtlyatorler yeterince isitmayabilir ve elektirik cok gelir.
Kat kaloriferi en mantiklisim böylece soba yerine sadece makineyi yakarsiniz bütün ev isinir. Sicak suyunuz olur.

daha dogmasina ekimde dogacakmis ozamana bul biseyler hicbissey yapamazsan sobali yerde duracak sizinle bir sicak su torbasida ise yarar bedenini sicak tutmasinda

Kızlar evimde doğalgaz yok yani köyde yok klimayla 1 sene durdum şimdi hamileymiş ama çocuğun odasını çocuk dolunca nasıl isiticam tam da kısa doğum yapi cam soba kurmama hayatımda yazmadım zaten çocuğun odasında tehlikeli kat kaloriferi düşündük oda çok zoruma temizliği falan sorun şimdi bn bebeğin odasını nasıl isiticam
Gündüz normal isittigin odada bulundurursun bebegi. Aksam da yatircagin odayi ısıtıp oraya alirsin. Ya radyatör isiticilardan yada klima kullanirsin

bebeginiz kis bebegi olacak sanirim,dogar dogmaz bi basina odada yatirmayi dusunmeyin bence.
enazindan kisi gecirene kadar sizin odanizda yatar besiginde,hem usumemis olur hem size yakin.
yaza dogru isterseniz odasini ayirirsiniz.
klima vs. butun gece calistiramazsiniz,hem pahali hem cildinde bogazinda kuruluk yapar.
en iyi secim radyator bence.

Hepinize yorumlarının için teşekkür ederim bunların hepsini eşimle paylaştım artık tüm bilgiler onda kararını versin; )

Soba zor bisey değil canim..büyük ihtimal yüksek katta oturmuyorsundur. Eşin kovayi hazırlar, sen yakarsin. Geceleri odun yakarsiniz. Uyuyan bir soba tercih et ama..klima UFO çocuğu hasta eder..en mantiklisi soba bence

Ufo yu kapatınca ev buz gibi oluyor yine. Madem eşin de 10 günde bir geliyor taşınma imkanın yok mu kaloriferli bir yere. Ya da öyle ya da böyle soba yakacaksın başka yolu yok gibi. Öyle ufoydu radyatörlüydü hem tehlikeli hem 24 saat yanarsa elektrik faturasına güç yetmez bence. Uyurken de açık bırakamazsın güvenli olmaz. Bi yerde radyatörlü soba patlamıştı

Soba zor bisey değil canim..büyük ihtimal yüksek katta oturmuyorsundur. Eşin kovayi hazırlar, sen yakarsin. Geceleri odun yakarsiniz. Uyuyan bir soba tercih et ama..klima UFO çocuğu hasta eder..en mantiklisi soba bence

Üçüncü katta oturuyorum doğum yapınca esim en fazla bu kac gün yanımda olacak sonra tekrar ise gidecek tek kalicaz tam da kısa denk gelmicek sorun bu ise bn yapamam derken nasıl taşıyan kova falan kul boşaltma zaten sezaryen olucak yani sorun buyuk

Ufo yu kapatınca ev buz gibi oluyor yine. Madem eşin de 10 günde bir geliyor taşınma imkanın yok mu kaloriferli bir yere. Ya da öyle ya da böyle soba yakacaksın başka yolu yok gibi. Öyle ufoydu radyatörlüydü hem tehlikeli hem 24 saat yanarsa elektrik faturasına güç yetmez bence. Uyurken de açık bırakamazsın güvenli olmaz. Bi yerde radyatörlü soba patlamıştı

Suna tam bebek olucak zamanda kiraya çıkmak zor olur yani evimiz var bırakmak olmaz ki soba yakmak zor değil amaliyatli olunca ile kısadır falan dr taşınmaz ışte sorun bunlar vala düşün düşün kafayı yicem

Back
X