• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İktidarsız koca/ Yalnızlık

O doğru olabilir çünkü ben hemen doktora gittim, mantar enfeksiyon var dediler. Ama bunu bana demesi korkunç kendine bakmadan pislik
Çok normal, enfeksiyona açıklığımız fazla bizim. Yeterince testosteron üretse ne koku duyardı ne bişey.

Sizi çok iyi anlıyorum, ne hissettiğinizi , karamsarligini, vs vs vs ... Buna benzer durumlari fazlasıyla yaşamış biri olarak 😔 sonu güzel düşünün çok çok.iyi düşünün

Tam ayrılık kararı veriyorum. Her sabah hazırladığı kahvaltılar, yaptığı jestler. Yada ağladığı bir travması. Kıyamıyorum. Ama bir nokta koymam gerekiyor. Ona kafamda söylemeden süre vericem. Bakalım 1 ay içinde kaç kez yaşanacak. Yada hiç mi olmayacak. Bunu net bir şekilde görmek istiyorum. Bir de babam yok. Eşimden baba sevgisi gördüm. Onu kaybetmek istemiyorum sanırım. Bunlar bir gerekçe değil ama kendime uzaktan baktığımda gördüklerim.
Sorun da bu. Baba sevgisi değil eş olmalı canım. Şey derler ya kocana anne olursan sana yeni gelin getirir diye bu da tam tersi işte.

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle beni yargılamayın. Olumsuz eleştiri değil de gerçekten empati yaparak yol göstermeye ihtiyacım var. 3 sene önce büyük bir heyecanla eşimle evlendik. Ama maalesef cinsel olarak genelde hep iktidarsızdı. Ginsengg vs takviyeler sayesinde sanırım 2 ay kadar aktif ve insan olduğumu hissettiğim bir evlilik sürecimiz oldu. Ama onun dışında hep sorunluydu. Bu 2 aydan sonra 2 haftadır hiçbir şey olmuyor. Yani böyle yanımda kuzu gibi yatması beni çok incitiyor. Çok yazı okudum. Bu tarz erkeklerin neredeyse hepsi aynı iyilikte. Sanırım dişil hormonları yüksek ve eşlerine evlerine çok yardımcı ve iyi kalpliler. Böyle bir erkeği de bir kadın bırakmak istemiyor. Ama ömrüm geçiyor. Şuan 29 yaşındayım. Onun için ailemden bile uzak bir şehirde yaşıyorum. Sekssiz sadece yanında bir arkadaş gibi. O çok fedakar biri ama evlenmeden önce yaptığı tek gecelik denemelerinde de hep başarısız olmuş. Bunu bana evlendikten sonra itiraf etti. Bu beni bile isteye iktidarsız olduğunu bildiği halde bir evliliğe itmek, benim günahıma girmek değil mi ? Gerekçe olarak diyor ki, Seni çok seviyordum ve sevdiğim insanla bunun yaşanacak bir şey olduğunu düşündüm. Geçmiş tek gecelik şeylerden zaten tiksiniyordum sırf olacak mı diye denemek istemiştim diyor. Bilmiyorum. Bu bir haksızlık bence. Kurnazlık gibi bir şey. Çünkü bekarken kendi kendine yaptığı mastlarda bile iktidarı sağlayamıyormuş. Denemek isteme sebebi de oymuş. İşte böyle. Şimdi tüm aile benden çocuk bekliyor. Ailem hep haberimi duymak istiyor. Eşim bazen iyi olduğunda bende çocuğumuz olsun istiyorum ama böyle tekleyince böyle bir evliliğe ittir kaktır bir evlat getirmeyi doğru bulmuyorum. Doktora gittik bu arada. Bir problem görmedi. Bazı insanlar da bence bir şeyler eksik. Eşimde bunlardan biri. Gay falan değil. Sadece ruhsuz bence libidosu yok. Bunlar benim düşüncelerim. Yıllar geçerken şimdi soruyorum size, sadece kendimin yaşadığı özgür alanımın olduğu bir evde akşama kadar yalnızlık içerisinde ama kimsenin karışmadığı bir hayat yaşayıp akşamları da eşimi gördüğüm bir ömür mü ? Yoksa onun o şefkatinden vazgeçme cesaretini gösterip yeniden bir hayat kurmaya çalışıp boşanmak mı ? Ki karşıma iyi insan çıkacağını bile bilmiyorum. Onlu günlerimi ararım diye korkuyorum. Yada bekar yaşasam daha mı mutlu olurum? Onsuz bir hayata nasıl cesaret etmeliyim bilmiyorum. Benim yargılamadan sadece siz olsanız gerçekten siz olsanız ne yapardınız bunu yazar mısınız ? Herkese teşekkür ederim.
Evliliği sevdiğiniz bir çikolatalı pasta olarak düşünün. Siz çikolatası eksik bir pasta yiyorsunuz. Ama olsun en azından sağlıklı diye kendinizi kandırıyorsunuz. Bir çok arkadaşım yazmış ben de söylemiş olayım iyi falan değil kocanız bencil. Size hayatı kolaylaştırması kendi eksiğini başka hiçbir kadının kabul etmeyeceğini bildiğinden.hiçbir erkek karşılığını almadan bir kadının hayatını böyle kolaylaştırmaz. Tişikkirlir

ben boşandım

tabi bizim farklı çok boyutta sebeplerde vardı
ama biz kadınlar bazen yanımızda madden manen güçlü bir erkek görmek istiyoruz ( erkeklerinde duygusal olarak zayıf düştüğü zamanlar tabiki olabilir )

Ex eş balayında beceremiyorum diye ağlamıştı

yeni evliyiz adamın öyle üst düzey arzuları istekleri yok

yeni evliyiz 1-2 hafta birliktelik olmuyor

olduğunda o soğukluğu hissediyordum
kalp merhamet ve insan olarak çok iyi yumuşak bi huylu adamdı
ama ben gerçekten her anlamda eril bir adam görmek istediğimi anladım

Bu önemli bi konu , sende genç ve hayattan arzu ve istekleri olan , kadınlığını hissetmek isteyebilirsin

ben bu konu ve diğer saçma tüm konularından birleşmesi ile çocuksuz bir şekilde boşandım

Hayat ve evlilik senin , en doğru kararı yalnızca sen verebilirsin

bir de evliliği diğer ilişkilerden ayıran şeyin , arzulamak ve arzulanmak olduğunu bende çok geç anladım:) boşandıktan sonra :)

Siz adama merhamet ve acıma duyuyorsunuz

Kadın ve erkek arasındaki ilişki tutku ve arzudan doğar

insan acıma duyduğu biri ile arzulu bir ilişki zaten yaşayamaz

Tespitiniz doğru, iktidarsız erkekler dünya iyisi oluyor. Öyle birini boşadım da çünkü ondan biliyorum.

Yani doktor, cinsel terapi vs hiçbir işe yaramıyorsa gencecik yaşında bu adama katlanmak zorunda değilsin. Olmaz yani çok zor. Ben bazen uzun aralar verince bile (iş yoğunluğu,yorgunluk vs gibi sebeplerden oluyor genelde) bu adam beni özlemiyo mu istemiyo mu triplerine girip kendi kendimi dehşet geriyorum mesela. 3 senedir doğru düzgün cinsellik yaşanmamış bir ilişkide ilk önce kendinizi kadın hissetmenize engel oluyor. Ve evet bu durumunu gizleyip hakkınıza da girmiş. Baya haklı görüleceğiniz bir boşanma davası olur diye düşünüyorum dava açsanız

Düzelmek için çabası yoksa ne yapabilirsiniz ki? Bana kalırsa erkekler için böyle sorunlar daha düzeltilemez oluyor. Kim ne derse desin, erkek psikolojisi kadınlara göre daha karmaşık bence. Madonna - whore kompleksi mesela. Hayatımda hiçbir kadından kocamla ilişkiye giremiyorum çünkü o kocam, masum ve saf olmalı gibi bir şey duyamazsın. Kadınların genelde bekaret ve cinselliği iğrenç görme olarak problemleri oluyor. Açıkçası iyilik konusunda bende diğer üyelere katılıyorum, sizi tutabilmek için bir şeyden feragat edecekti muhakkak. Bu anlamda toplumun evlenme baskısının ne kadar yanlış olduğu ortaya çıkıyor. Bu kişiler mevcut durumlarını bilmelerine rağmen evlenmek istiyorlar, olayın cinsellik boyutunu hiç düşünmüyorlar. Aseksüellik çok bilinmiyor ve libido düşüklüğü ile karıştırılıyor. Aseksüellerde aşk vardır, yani size aşıksa bu doğrudur. (Karşı cins veya hemcins farketmez.) Karar size kalmış ama zamanda sizden gidiyor. Değişim görmezseniz çok beklemeden ayrılsanız daha iyi, en azından kafanız huzurlu olur.

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle beni yargılamayın. Olumsuz eleştiri değil de gerçekten empati yaparak yol göstermeye ihtiyacım var. 3 sene önce büyük bir heyecanla eşimle evlendik. Ama maalesef cinsel olarak genelde hep iktidarsızdı. Ginsengg vs takviyeler sayesinde sanırım 2 ay kadar aktif ve insan olduğumu hissettiğim bir evlilik sürecimiz oldu. Ama onun dışında hep sorunluydu. Bu 2 aydan sonra 2 haftadır hiçbir şey olmuyor. Yani böyle yanımda kuzu gibi yatması beni çok incitiyor. Çok yazı okudum. Bu tarz erkeklerin neredeyse hepsi aynı iyilikte. Sanırım dişil hormonları yüksek ve eşlerine evlerine çok yardımcı ve iyi kalpliler. Böyle bir erkeği de bir kadın bırakmak istemiyor. Ama ömrüm geçiyor. Şuan 29 yaşındayım. Onun için ailemden bile uzak bir şehirde yaşıyorum. Sekssiz sadece yanında bir arkadaş gibi. O çok fedakar biri ama evlenmeden önce yaptığı tek gecelik denemelerinde de hep başarısız olmuş. Bunu bana evlendikten sonra itiraf etti. Bu beni bile isteye iktidarsız olduğunu bildiği halde bir evliliğe itmek, benim günahıma girmek değil mi ? Gerekçe olarak diyor ki, Seni çok seviyordum ve sevdiğim insanla bunun yaşanacak bir şey olduğunu düşündüm. Geçmiş tek gecelik şeylerden zaten tiksiniyordum sırf olacak mı diye denemek istemiştim diyor. Bilmiyorum. Bu bir haksızlık bence. Kurnazlık gibi bir şey. Çünkü bekarken kendi kendine yaptığı mastlarda bile iktidarı sağlayamıyormuş. Denemek isteme sebebi de oymuş. İşte böyle. Şimdi tüm aile benden çocuk bekliyor. Ailem hep haberimi duymak istiyor. Eşim bazen iyi olduğunda bende çocuğumuz olsun istiyorum ama böyle tekleyince böyle bir evliliğe ittir kaktır bir evlat getirmeyi doğru bulmuyorum. Doktora gittik bu arada. Bir problem görmedi. Bazı insanlar da bence bir şeyler eksik. Eşimde bunlardan biri. Gay falan değil. Sadece ruhsuz bence libidosu yok. Bunlar benim düşüncelerim. Yıllar geçerken şimdi soruyorum size, sadece kendimin yaşadığı özgür alanımın olduğu bir evde akşama kadar yalnızlık içerisinde ama kimsenin karışmadığı bir hayat yaşayıp akşamları da eşimi gördüğüm bir ömür mü ? Yoksa onun o şefkatinden vazgeçme cesaretini gösterip yeniden bir hayat kurmaya çalışıp boşanmak mı ? Ki karşıma iyi insan çıkacağını bile bilmiyorum. Onlu günlerimi ararım diye korkuyorum. Yada bekar yaşasam daha mı mutlu olurum? Onsuz bir hayata nasıl cesaret etmeliyim bilmiyorum. Benim yargılamadan sadece siz olsanız gerçekten siz olsanız ne yapardınız bunu yazar mısınız ? Herkese teşekkür ederim.
Merhaba ben aile danışmanıyim. Cinsel isteksizlik bazen erkeklerde bazen kadınlarda olabiliyor. Lakin evlilikte cinsellik son derece önemli. Evlilik demek cinsellik demektir. Şefkat, merhamet, iyimserlik iyidir. Fakat her kadın arzulandigini bilmek ister. Tutku,şehvet,arzu da olmalı. Cinsel ilişkinin olmadığı bir evlilik düşünülemez. Sağlıklı bir cinsel ilişki haftada 2-3 kere olandır. Yeni evlilerde haftada 5 gün de olabilir mesela. Örnek 10 yıllık evli olanlarin da haftada 2-3 yapması gerekir. Ayrıca cinsel ilişkininiz yok denecek kadar az isteseniz bile çocuk yapmak için de ugrasmak zaman ayırmak gerekiyor. Evliliğe devam edip etmemek sizin karariniz

Kendinize gelin, bu genç yaşınızda öyle ev arkadaşı gibi takılayım, hobilerimle vakit geçireyim, ayda bire razı olayım falan yapamazsınız gırtlağını sıkasınız gelir bir süre sonra.

Ayrıca dürüst değil , evlenmeden önce durumunu bildiği halde sizden gizlemiş, onu da geçelim üç yıldır gram çabasıda yok düzelmek için , çok gençsiniz çoluk çocuk işine karışmadan boşanın.

Karşıma iyi bir insan çıkar mı demişsiniz ama eşiniz de iyi bir insan değil ki , sevgi tek başına hiç bir şeyi çözmüyor inanın , yıllar geçtikçe içinizdeki kandırılmışlık hissi çığ gibi büyüdüğünde yerini nefrete bırakacak emin olun.
Evet çok doğru dediniz insanın gırtlağını sıkasi geliyo bir süre sonra 🤣 içinde öfke ve kızgınlık birikiyor

Ben bugün öyle kusuru olduğunu bilsem sanırım yine evlenirdim. O kadar salağım ki. Onun iyilik sever tavırlarına dayanamıyorum/ her sabah kahvaltı hazırlıyor bana söylemeden , ayak parmaklarında yürüyor uyandırmadan hazırlamak için. Daha bir sürü şey tabi.
Yatak odasındaki eksikliğini gidermek için diğer alanlarda size ekstradan iyilik yapıyor bence

İnsan çaresiz kalınca kime anlatacak? Fiyasko falan değil. Gayet makul bir cevap. Öyle gidipte annene balkon konuşması yapmıyorsun. Hergün ağlamaklısın. Annem diyor ki kızım sen çok gülerdin \sen soldun resmen ya. Sende ağlıyorsun ve üstü kapalı olmuyor anne diyorsun. Sağlık sorunları var sanırım evliliğimiz tam gerçekleşmiyor diyorsun. Benim ruhsal olarak anneme anlatıp rahatlamam mı önemli yoksa özel hayat mı ? Olan güzel bir seksi mi anlattım sanki özel bir geceyi mi anlattım. Bana böyle şeyler yazıp yormayın beni
Ben de çok arada kaldım.acaba anneme anlatsam mi diye bizimde benzer sorunlarımız var . Ama annem bunu duysa kahrindan ölür çok üzülür. Beni iyicene strese sokabilir

Merhaba arkadaşlar,
Cinsel terapi yapan bir uzmanla görüşmelisiniz bence doktor bir şey yok dediyse muhtemelen arkada psikolojik bir sebebi var.

Back
X