Bebeğin rahim ağzına yakın yerleşmesi. Acil yardım lütfen

Çok zor şeyler atlatmışsınız gerçekten. Şükür geçmiş...
Çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için.
Darısı başına şimdi kızımla kavga bilr ediyoruz teyzesi Inslalah sen de sağ alain alirsin kucagina

Kendini yormayıp sürekli uzan ve ayaklarının altına yastık koyarak dinlen.
Asla agir is yapma, kendini sıkma tuvalette dahi çok ıkınma.
Vajinal ultrason da pek girme.
Ekstra özenli olmalısın.

İnşallah canım inşallah... yarın acaba eczaneye gidip düşük önleyici ilaç mı alsam diye düşünüyorum
Ignesi ve hapı var canım istersen protestan alıp içebilmişin doktorun ne dedi aceba

Kızlar bugün kalp atışlarını gördüm Allahıma bin şükürler olsun. Ayrıca kese biraz da olsa yukarı çıkmış Geçen hafta düşcek mi acaba diye ağlarken bu hafta bu güzel haberleri almam beni çok mutlu etti. Sonunda hastaneden mutlu çıkabildim

Merhaba aynı şeyi şu an ben yaşıyorum sizinle. Sonuç ne oldu merak ettim. Umarım cevap verirsiniz çok endişeliyim

Yapmayin etmeyin daha 6 haftalik yukari cikicaktir merak etmeyin.ama baska bir doktorla devam edin derim.
İnşallah bu durumu yaşayan herkes için böyle olur. Bende aynı durumdayım 5 +4 günlük hamileyim kesen aşağıya yerleşmiş dikkatli ol ağırlık kaldırma ve ilişki yasak dedi doktor. İnşallah 10 gün sonra kalp atışını duyacağız diye ekledi çok olumsuz değildi aslında. Ama ben çok üzüldüm tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…