bebeğin sıvı azalmasi

tethyss

☆☆☆☆★☆☆☆☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
2.433
2.046
773
Kizlar merhaba. 15 haftalik hamileyim. Bebegimin sıvısı normalden azmış. Bu durumda olan ya da geçmişte bu durumu yaşayan var mi ? Bebeğin sağlığından endişe ediyorum. Yardim lutfeen :(((

Kizlar merhaba. 15 haftalik hamileyim. Bebegimin sıvısı normalden azmış. Bu durumda olan ya da geçmişte bu durumu yaşayan var mi ? Bebeğin sağlığından endişe ediyorum. Yardim lutfeen :(((

merhaba cnm ben bu durumu yasamadım ama bu durumda dr.ların hep söylediği şey bol bol su içmek gerekiyo günde 2.5 lt. kadar...

Bol su içmeye çalışıyorum. En az 2.5 lt .teşekkür ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Icebildigin kadar çok su iç canim 3,4lt birde sana tavsiyem gunde bir iki armut ye amniyon sivisini artirdigini biliyorum rabbim korusun sizi

Icebildigin kadar çok su iç canim 3,4lt birde sana tavsiyem gunde bir iki armut ye amniyon sivisini artirdigini biliyorum rabbim korusun sizi

Armutu bilmiyordum canim. Sağol. Umarim bir aksilik olmaz.

merhaba

4lü doppler yaptırdıgımda sıvımın az tam anlamıyla yeterlı olmadıgın ,bol bol su içmeme gerektıgın söylediler,normalde cok su tüketen bırıyım 2 lt den fazla içerim ,bunu sölemelerı benı cok sassırttı açıkçası,3 lt sonrada su zehirlenmesi yasarım dıye korkuyorum,

neden az olurkı amnıyo sıvısı anlamıyorum

merhaba

4lü doppler yaptırdıgımda sıvımın az tam anlamıyla yeterlı olmadıgın ,bol bol su içmeme gerektıgın söylediler,normalde cok su tüketen bırıyım 2 lt den fazla içerim ,bunu sölemelerı benı cok sassırttı açıkçası,3 lt sonrada su zehirlenmesi yasarım dıye korkuyorum,

neden az olurkı amnıyo sıvısı anlamıyorum

Bebeğin durumunda bi sorun olabilir diye yaziyo internette. Bende çok fazla su icemiyorum. Ictigim zamanda yemek yiyesim gelmiyor. :( inşallah düzelir bu durumumuz. Sizinki kac haftalik ?

Arkadaslar bende sizler gibi bu sorunu yasa dim 28. Haftada sivi kaybim Basladi dr.armut ye dedi denedim AMA faydasini gore mediM AMA sonra sunu denedim arpa suyu gunde 2 bardak iciyosunuz ve Mucize dr um sasirdi sen ne Yaptin diye. Kesinlikle yapmalisiniz ayri a hem bebege hemde Anne icin cok faydali. Nasilmi yapicaksiniz söyleki iki avuc arpayi bir tencere suda has layip kök tArcin ve karanfil atarak birazdaha kaynayın sonra suzup icine ister seker istersenizde bal ile tatlandirarak içerbilirsiniz..... Şifa olsun test ettim onayladım Rabb'ime şükürler olsun bebeğimi haftasında kucağıma aldım saglikla darısı problem yaşayan bütün anne adaylarının basına

inanmazsınız belki ama benim kesemin suyu çok şükür iyi durumda..ve sanılanın aksine çok su içen değilim bazen günde bir litrenin altında kalıyorum...meyve yada gazoz çayla tamamlıyorum sanıyorum..su ile çok ilgili değil sanki bu sorun

Back
X