cok emiyor benceMrb artık çok bunaldım ıkı aylık bır bebegım var ve çok çok kusuyor. Her emzirmede hepsını çıkarttıyor.Doktora goturdum film cektı ultrasonla karnına baktı bır şey yok dedı. Ama artık Kafayı yıyecem gazını da sureklı cıkarttıyorum acaba sütüm mü yaramıyor lütfen tecrubelı anneler bana akıl verın. Yoksa mama verecem.;(
Mrb artık çok bunaldım ıkı aylık bır bebegım var ve çok çok kusuyor. Her emzirmede hepsını çıkarttıyor.Doktora goturdum film cektı ultrasonla karnına baktı bır şey yok dedı. Ama artık Kafayı yıyecem gazını da sureklı cıkarttıyorum acaba sütüm mü yaramıyor lütfen tecrubelı anneler bana akıl verın. Yoksa mama verecem.;([/QUO
Önemli olan kilo alıp almıyor oluşu, kilo alımı iyiyse mama asla önermiyorum. Dr da önermeyecektir.
Kilosu en son 4.300 ıkı aya gelmeden haftaya bakacak doktor tekrar.Canım kilo alımı iyiyse sıkıntı yapma. Ama kusmayla kilo kaybı yaşanıyorsa sıkıntı. Reflu olabilir gastrit olabilir. Benim kızım da emdiginin iki katını kusuyordu resmen ama aylık 1800 kilo alıyordu. 8 ayına kadar devam etti bizde bu durum
Doğum kilosu nedir?Kilosu en son 4.300 ıkı aya gelmeden haftaya bakacak doktor tekrar.
Sanırım kilo alımı iyi çok sıkıntı yapma ama yine doktora danış. Hem annem süt yarar der kustukca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?