Bebegın sürekli kusması.

Rozza76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
181
84
28
32
Mrb artık çok bunaldım ıkı aylık bır bebegım var ve çok çok kusuyor. Her emzirmede hepsını çıkarttıyor.Doktora goturdum film cektı ultrasonla karnına baktı bır şey yok dedı. Ama artık Kafayı yıyecem gazını da sureklı cıkarttıyorum acaba sütüm mü yaramıyor lütfen tecrubelı anneler bana akıl verın. Yoksa mama verecem.;(

20 dk dan fazla memede kalmasın dikkat et emzirdikten sonra hemen kucağına alma. Kucağında tutuş şekline dikkat et karnını fazla ezme... merak etmeyin düzelir benim meleğim de de vardı çok kusma düzelttik biraz

Benimkiler de hep kustu.Kilo alımı nasıl?Benimkilerin iyiydi Dr fazlasını kusuyor demişti.
Bize Dr Bebelac in kıvam arttırıcı tozunu vermişti.Hic bir işe yaramadı.Zaten bir iki sefer kullandim.Ek gıdaya geçince üç çocuğumun da kusmasi geçti.

Mrb artık çok bunaldım ıkı aylık bır bebegım var ve çok çok kusuyor. Her emzirmede hepsını çıkarttıyor.Doktora goturdum film cektı ultrasonla karnına baktı bır şey yok dedı. Ama artık Kafayı yıyecem gazını da sureklı cıkarttıyorum acaba sütüm mü yaramıyor lütfen tecrubelı anneler bana akıl verın. Yoksa mama verecem.;(
cok emiyor bence

Mrb artık çok bunaldım ıkı aylık bır bebegım var ve çok çok kusuyor. Her emzirmede hepsını çıkarttıyor.Doktora goturdum film cektı ultrasonla karnına baktı bır şey yok dedı. Ama artık Kafayı yıyecem gazını da sureklı cıkarttıyorum acaba sütüm mü yaramıyor lütfen tecrubelı anneler bana akıl verın. Yoksa mama verecem.;([/QUO
Önemli olan kilo alıp almıyor oluşu, kilo alımı iyiyse mama asla önermiyorum. Dr da önermeyecektir.

Önemli olan kilo alıp almıyor oluşu, kilo alımı iyiyse mama asla önermiyorum. Dr da önermeyecektir.

Canım kilo alımı iyiyse sıkıntı yapma. Ama kusmayla kilo kaybı yaşanıyorsa sıkıntı. Reflu olabilir gastrit olabilir. Benim kızım da emdiginin iki katını kusuyordu resmen ama aylık 1800 kilo alıyordu. 8 ayına kadar devam etti bizde bu durum

Benim kızlarımın ikiside çok kusuyordu. Biri 5 öteki 8 aylıkken birden kusmaları kesildi. Küçük kızım için doktor bebekler için olan toz şeklindeki mide ilaçlarından vermişti, birkaç kez kullandım kusması bayağı azaldı sonrada tamamen kesildi.

Canım kilo alımı iyiyse sıkıntı yapma. Ama kusmayla kilo kaybı yaşanıyorsa sıkıntı. Reflu olabilir gastrit olabilir. Benim kızım da emdiginin iki katını kusuyordu resmen ama aylık 1800 kilo alıyordu. 8 ayına kadar devam etti bizde bu durum
Kilosu en son 4.300 ıkı aya gelmeden haftaya bakacak doktor tekrar.

Reflü olabilir mi ? Aslında başka bir doktora daha danissaniz iyi olur. Şuan korkutmak istemem her sonuç aynı değildir ama Allah korusun haberlerde izlemistim bebek sürekli kusuyordu çocuğa reflü demisler sanırım ama teşhis yanlış çıkmış bebek de kist vardı sanirim / kanser teşhisi konmuştu. Kusura bakmayın zaten hassassiniz bunu yazmak istemezdim. Muhtemelen öyle birşey yoktur ama her ihtimali de değerlendirmek gerek diye bunu duydugumdan farklı doktora da göstermeniz için yazdım. Tekrar kusura bakmayin

Reflü olabilir. Benim bebeğim 40 günlükten beri kusuyordu. Şuan 30. Ayında alışkanlık haline getirdi. Dediğini yapmazsan tepki olarak öksürüp bögürüyor. Bi cocuk doktoruna gidin derim.

Kilosunu hep takip edin. Bebek reflüsü olmuş, çok normal. Muhtemelen ek gıdaya geçince düzelir. Biz kızıma doktor tavsiyesiyle uyumadan önce kıvamlı bir mama veriyorduk uyurken de kusmasın diye. Adını hatırlayamadım şimdi. Aptamilin özel bir mamasıydı.

Back
X