Bebeğin suyu azalması veya sızıntı

fftmaaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
13
2
6
33
Merhaba arkadaşlar birşey soracağım ama 10+3 günlük hamileyim.6 haftadan beridir Progestan fitil kullanıyorum sabah bir de gece yatmadan önce.Ama şöyle bir şey var gün içinde sulu şeffaf akıntı oluyor iç çamaşırıma.Şöyle bir şey bebeğin suyu azalmış yada sızıntı olabilir mi bu durum.Yoksa Progestan fitil sulu akıntı yapar mı?Böyle bir durum yaşayan var mı tedirgin oldum açıkçası.

Merhaba arkadaşlar birşey soracağım ama 10+3 günlük hamileyim.6 haftadan beridir Progestan fitil kullanıyorum sabah bir de gece yatmadan önce.Ama şöyle bir şey var gün içinde sulu şeffaf akıntı oluyor iç çamaşırıma.Şöyle bir şey bebeğin suyu azalmış yada sızıntı olabilir mi bu durum.Yoksa Progestan fitil sulu akıntı yapar mı?Böyle bir durum yaşayan var mı tedirgin oldum açıkçası.
Normal akıntı olabilir mi benim hamilelik boyunca olmuştu Dr söylemiştim tahlil falan yapmıştı ama bir sorun yoktu

Merhaba arkadaşlar birşey soracağım ama 10+3 günlük hamileyim.6 haftadan beridir Progestan fitil kullanıyorum sabah bir de gece yatmadan önce.Ama şöyle bir şey var gün içinde sulu şeffaf akıntı oluyor iç çamaşırıma.Şöyle bir şey bebeğin suyu azalmış yada sızıntı olabilir mi bu durum.Yoksa Progestan fitil sulu akıntı yapar mı?Böyle bir durum yaşayan var mı tedirgin oldum

Progestanı fitil olarak kullanıyorsan o akıntı yapıyo ıslak ve yapışkan oluyo canım bebeğin suyu değildir Allah’ın izniyle merak etme ben 22 haftalığım hâlâ kullanıyorum progestan

Progestan çok fazla akıntı yapıyor endişelenmeyin. Ve gebelik boyunca akıntı normalden fazla ve su gibi oluyor. Ben de yaşıyorum bu durumları 😊 şuan progestan kullanmıyorum ama akıntı farklı bir kıvamda devam ediyor

Back
X