bebeğin suyu mu sızıyordur lütfen yardım

leyna2906

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
17
4
1
20
merhaba daha demin tuvalette idrarımı yapıp tam kalkacakken su gibi bi akıntı yaşadım nasıl bi akıntı olduğunu göremedim ama resmen suydu yani 31+4 haftalık hamileyim yani sadece tuvalette oldu oturup yatarken birşey gelmiyor lütfen yardımcı olun korkuyorum 2 santim açıklığım da var 5 gün hastenede yattım gidersem tekrar yatırırlar diye korkuyorum bebeğin suyu sürekli durmadan mı sızar başına gelenler lütfen cevaplayın

Sızıntı da olur, birden de olabilir, benimde önceki doğumda 34te gittiğimde sancım ve iki cm acilmam vardı, 40+6da suyum geldi, ertesi gün doğurdum, açık var diye öyle pat dogurmazsin ama suyun azalirsa problem olabilir, acile gitsen daha iyi olur

Sızıntı da olur, birden de olabilir, benimde önceki doğumda 34te gittiğimde sancım ve iki cm acilmam vardı, 40+6da suyum geldi, ertesi gün doğurdum, açık var diye öyle pat dogurmazsin ama suyun azalirsa problem olabilir, acile gitsen daha iyi olur
bi kere geldi bida gelmedi

merhaba daha demin tuvalette idrarımı yapıp tam kalkacakken su gibi bi akıntı yaşadım nasıl bi akıntı olduğunu göremedim ama resmen suydu yani 31+4 haftalık hamileyim yani sadece tuvalette oldu oturup yatarken birşey gelmiyor lütfen yardımcı olun korkuyorum 2 santim açıklığım da var 5 gün hastenede yattım gidersem tekrar yatırırlar diye korkuyorum bebeğin suyu sürekli durmadan mı sızar başına gelenler lütfen cevaplayın
Lütfen hemen doktora gidin kardeşim aynı durumu yaşadı 27 haftalıktı bebeği sadece tuvalette suyu geliyordu sizin gibi en son suyu bitmiş bebeğin maalefrs erken doğum oldu küvözde kaldı vs şuan çok şükür iyi

Yani bence hastaneye yapmaktansa daha başka şeylerden kork ablacığım öyle şey olur mu kalk git hastaneye bunun riski alınır mı

Su olabilir mi diye fikrimizi sordun, olabilir diyoruz, hastaneye yatmaktan korktuğun için söylediklerimizi savusturuyorsun, dinlemeyeceksen niye sordun ki, inşallah problem yoktur, geçmiş olsun.
progestan fitil kullanıyorum o yapıyormuş cevap verdiğin için sağol
👍🏼

2 cm açıklığım olsa bir damlada bile hastaneye koşarım. Sorun var mı emin olurum.

progestan fitil kullanıyorum o yapıyormuş cevap verdiğin için sağol
👍🏼
O fitilin öyle bir etkisi yok, akıntı olarak atılır oda su değil. Muhtemelen 28-29.haftalarda başlayan akıntınız. Bende de yeni yeni başladı bende bazen altıma işedim sanırım o akıntı ile. Kontrol edin sürekli çamaşırınızı

Back
X