Bebeğin ters durması

Yagmur36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
16
4
1
34
Merhaba arkadaşlar.
26 haftalik hamileyim . kasık ağrısı şikayetiyle gitmiştim doktora bebek ters durduğu için oluyor dedi yapılabilecek birsey yok dedi. Ben simdi çok kafaya taktım. internette de çok şey okuyunca buraya yazmak istedim başına böyle erken zamanda böyle bir olay gelen var mı ? bana yardımcı olabilir misiniz ?

Canım ters durmak derken bebeğin bası aşağı mi dönmüş? Eğer aşağı donduyse kasık ağrısı çok normal ben de 29. Haftadan itibaren çekiyorum agri

Canım ters durmak derken bebeğin bası aşağı mi dönmüş? Eğer aşağı donduyse kasık ağrısı çok normal ben de 29. Haftadan itibaren çekiyorum agri

valla sordum doktora ama ters duruyor işte dedi bebekle alakali dedi anlamadım bende . ağrılarım çok inşallah birsey olmaz

Merhaba canım. Bende 37 haftalık hamileyim ve bebeğim başından beri hep ters yani başı aşağıda duruyor. Doktorum sana ağrı yapmanın dışında bir sorun olmaz dedi hep. Çok ağrım olunca hamile korsesi kullandım uzun süre. O beni çok rahatlattı. Doktoruna sorup almanı tavsiye ederim. 60-70 TL'lık birşey ama çok kurtarıcı birşey. Son 3-4 haftadır kullanmıyorum artık ama öncesinde ağrılarımı çok rahatlattı.

çok teşekkür ederim cevabın için. korse çok iyi fikirmis ben araştırmaya başlayım hemen. yürüyüş bile yapamıyorum korkumdan . anne olmak ne zormuş

çok teşekkür ederim cevabın için. korse çok iyi fikirmis ben araştırmaya başlayım hemen. yürüyüş bile yapamıyorum korkumdan . anne olmak ne zormuş

Araştır ve doktorunla görüş mutlaka. İnşalah işine yarar da rahatlarsın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…