Bebeğin Ters Durması

Filma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
61
54
88
40
İstanbul
Merhaba, 32. haftamdayım ve bebeğim hala baş aşağı dönmedi... Bu haftalarda bebeği ters durup, sonra dönen var mı? Eğer dönmezse mecburen sezeryan olacağım ve ben bunu hiç istemiyorum

32 de benim de dönmemişti, 34 kontrolümde donmüş dedi doktor, merak etme döner inşallah

Merhaba, 32. haftamdayım ve bebeğim hala baş aşağı dönmedi... Bu haftalarda bebeği ters durup, sonra dönen var mı? Eğer dönmezse mecburen sezeryan olacağım ve ben bunu hiç istemiyorum

Sizin yine iyiymiş, ben şuan 39. haftamdayım ve geçen hafta gittiğimde halâ dönmemişti bebek doktorumun dediğine göre...NSTde sancı da gözükmediği için bir hafta on gün kadar daha doğum gözükmüyor demişti doktorum. Bakalım bekliyorum artık bugünlerde ama oğlumun keyfi yerinde pek niyeti yok sanırım hemen gelmeye

31 ya da 32 de sanırım donmuştu herşeyin hayırlısını ısteyın benım bebiş donmez dıoduk dondu ama yıne sezeryan oldum kısmet boylemış pişmanmıyım yooo

31 ya da 32 de sanırım donmuştu herşeyin hayırlısını ısteyın benım bebiş donmez dıoduk dondu ama yıne sezeryan oldum kısmet boylemış pişmanmıyım yooo

Şu an için tek sorun ters durması ama Allah başka sorunlarla karşılaştırmasın, her şeye rağmen normal olmazsa mecbur sezeryan olacak artık yapacak bir şey yok :)

benimde 34.hafta ve bebeğim dönmedi doktor bu durumun bi sıkıntı olmadığını dönmezse en kötü sezeryan olacağını söyledi
bir de bana magnezyum verdi karnım çok sertmiş yumuşamazsa bebek dönemezmiş

Benim doktorum da sağlık açısından sorun olmadığını ama dönmezse sezeryan olacağını söyledi İnşallah bir önce dönerler de sezeryana gerek kalmaz... Dönmezse de ben planlı sezeryandan yana değilim, eğer her şey yolunda giderse doğum sürecinin başlamasını bekleyeceğim, o an yine dönmemiş olursa doğum süreci başladığı an sezeryan olacağım kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…