Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, 32. haftamdayım ve bebeğim hala baş aşağı dönmedi... Bu haftalarda bebeği ters durup, sonra dönen var mı? Eğer dönmezse mecburen sezeryan olacağım ve ben bunu hiç istemiyorum
Merhaba, 32. haftamdayım ve bebeğim hala baş aşağı dönmedi... Bu haftalarda bebeği ters durup, sonra dönen var mı? Eğer dönmezse mecburen sezeryan olacağım ve ben bunu hiç istemiyorum
Sizin yine iyiymiş, ben şuan 39. haftamdayım ve geçen hafta gittiğimde halâ dönmemişti bebek doktorumun dediğine göre...NSTde sancı da gözükmediği için bir hafta on gün kadar daha doğum gözükmüyor demişti doktorum. Bakalım bekliyorum artık bugünlerde ama oğlumun keyfi yerinde pek niyeti yok sanırım hemen gelmeye
Şu an için tek sorun ters durması ama Allah başka sorunlarla karşılaştırmasın, her şeye rağmen normal olmazsa mecbur sezeryan olacak artık yapacak bir şey yok :)
benimde 34.hafta ve bebeğim dönmedi doktor bu durumun bi sıkıntı olmadığını dönmezse en kötü sezeryan olacağını söyledi
bir de bana magnezyum verdi karnım çok sertmiş yumuşamazsa bebek dönemezmiş
benimde 34.hafta ve bebeğim dönmedi doktor bu durumun bi sıkıntı olmadığını dönmezse en kötü sezeryan olacağını söyledi
bir de bana magnezyum verdi karnım çok sertmiş yumuşamazsa bebek dönemezmiş
Benim doktorum da sağlık açısından sorun olmadığını ama dönmezse sezeryan olacağını söyledi İnşallah bir önce dönerler de sezeryana gerek kalmaz... Dönmezse de ben planlı sezeryandan yana değilim, eğer her şey yolunda giderse doğum sürecinin başlamasını bekleyeceğim, o an yine dönmemiş olursa doğum süreci başladığı an sezeryan olacağım kısmetse.