- 14 Haziran 2023
- 33
- 9
- 1
- 26
- Konu Sahibi gunessulti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 haftalık mı buradaKızlar bazı kisiler bebeğin kesesindeki konumuna gore cinsiyet hakkında dogru tahmin yapabiliyolarmis bende 9 haftalık hamileyim acaba tahmin yapabilen varsa bana da bakar mısınız
Evet canım 9 haftalık karindan9 haftalık mı buradakarından ultrason mu
Teşekkür ederim canımKız gibi geldi bana canım![]()
Plasenta bebeğin sağında canım bir de 9 haftalığa göre erkeklerin her şeyi oluşuyor. El ayak kafa seninki daha bir bütün et parçası gibi.Teşekkür ederim canımNerden anliyosun sorabilir miyim ben hiç anlamıyom da
Teşekkür ederim aydinladim resmenPlasenta bebeğin sağında canım bir de 9 haftalığa göre erkeklerin her şeyi oluşuyor. El ayak kafa seninki daha bir bütün et parçası gibi.
Önce sağlıklı olsun sonra inşallah gönlünden geçen olsun canımTeşekkür ederim aydinladim resmen![]()
Teşekkür ederim canımÖnce sağlıklı olsun sonra inşallah gönlünden geçen olsun canım![]()
Valla kuzim bende anlamıyom ki bende merak ettim sordumKızlar sizce cinsiyet ne 10+4 haftalık![]()
Kız gibi geldi ama ben bu kadar büyükten anlamıyorum, daha küçük ultrasonu varsa at bakimKızlar sizce cinsiyet ne 10+4 haftalık![]()
Kız gibi geldi ama ben bu kadar büyükten anlamıyorum, daha küçük ultrasonu varsa at bakim![]()
Erkek bebekBanada bakarmisiniz 8 haftalikEki Görüntüle 3263970
Ay anlıyor musunuz yoksa , bana da baksanız keşkeErkek bebek
Varmı fotoğrafıAy anlıyor musunuz yoksa , bana da baksanız keşke![]()
7+1 bana da bakar mısınızVarmı fotoğrafı
En son bu 8.hafta ,şu anda d 8+6 olduVarmı fotoğrafı