- 3 Kasım 2016
- 33
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi canimcimmmm
tecrübeli anneler henüz iki aylık hamileyim ama karnımın içinde karıncalanmaya benzeyen bir şeyler oluyo bebek hareket ediyo olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tecrübeli anneler henüz iki aylık hamileyim ama karnımın içinde karıncalanmaya benzeyen bir şeyler oluyo bebek hareket ediyo olabilir mi?
AYNEN 4, AYA GIRDIM HISSETMEYE BAŞLADIM TUMSEKLERI 54 KILOYLA HAMILE KALDM SUAN 61 IM4.aya girdim dümdüz uzandığımda elimi koydugumda damar atarmış gibi hafif atıyo ama o mu damar mı daha çözemiyorum1 ay sonra yavas yavas hissedilir inşallah
çok zayıf insanlar hissedebiliyormus daha erkenden belki sizde zayıfsanız hissedebilirsiniz kuzenim çok zayıftı 40 kilo falandı hissetmişti erkenden
4. aya girdim dediğiniz 13. hafta falan mı oluyor yaniAYNEN 4, AYA GIRDIM HISSETMEYE BAŞLADIM TUMSEKLERI 54 KILOYLA HAMILE KALDM SUAN 61 IM
EVET 13 16 HAFTA ARASI GAYET NET BI ŞEKILDE HISSEDIYORDUM.HELE SUAN HIÇ DURMUYOR :))4. aya girdim dediğiniz 13. hafta falan mı oluyor yani
biraz sabır canımcım daha çok kıpır kıpır olur inşallah61 kiloyum
ayy ne güzel ya maşallah benim de az kaldı o zaman yarın 12. haftamız doluyor aslında ufak ufak seğirmeler oluyor ama bağırsak hareketidir kendini kandırma diyorumEVET 13 16 HAFTA ARASI GAYET NET BI ŞEKILDE HISSEDIYORDUM.HELE SUAN HIÇ DURMUYOR :))