bebeğin ufak hareketleri olabilir mi?

canimcimmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
33
7
1
31
tecrübeli anneler henüz iki aylık hamileyim ama karnımın içinde karıncalanmaya benzeyen bir şeyler oluyo bebek hareket ediyo olabilir mi?

Mümkünatı yok :) 8 haftalıkken ultrasonda dahi gözükmeyen şeyi nasıl hissediceksin :) zaten karnından hissetmende imkansız çünkü kasıklarında bebeğin o hissettiğin gazdan dolayı oluşan bağırsak hareketleri :)

Heyecanla bekliyo insan demi :KK68: daha çok erken canım o hissettiğin muhtemel bağırsak hareketleridir. Bende daha yeni yeni kıpırdanmalar hissediyorum:KK46: :)

düşük tehlikesi olduğu için fazla endişe ediyo olabilirim ama iyi bi araştırma yaptım şu anda ulrasonda bile el kol haretleri gözükebilirmiş her neyse herşeyin hayırlısı

Suan hissetmek icin cok erken bagirsak hareketleridir onlar ben 19. Haftada tam manasiyla hissetmistim

tecrübeli anneler henüz iki aylık hamileyim ama karnımın içinde karıncalanmaya benzeyen bir şeyler oluyo bebek hareket ediyo olabilir mi?

Olabilir, ben de çok erken hissetmiştim hareketlerini.
Daha çok küçük tabii ki herkes "nasıl hissediyorsun ki" diye yadırgamıştı.
Fakat doktoruma sorduğumda az ihtimal olmasına karşın olabilir demişti.

Zaman ilerledikçe hissiyatın artacaktır.
Hareketleri hissetmen güzel birşey ve sağlıklı birşey.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah
.

Evet kıpırdanmaya baslamasi doğru ama hissetmen neredeyse imkansız cunku sıvının içinde boşlukta gibi birşey ve cok çok minik hafif. İlk defa az önce sanki bi kıpırtı hissettim bu gün ama onda bile emin değilim.

4.aya girdim dümdüz uzandığımda elimi koydugumda damar atarmış gibi hafif atıyo ama o mu damar mı daha çözemiyorum :KK46: 1 ay sonra yavas yavas hissedilir inşallah :KK200: çok zayıf insanlar hissedebiliyormus daha erkenden belki sizde zayıfsanız hissedebilirsiniz kuzenim çok zayıftı 40 kilo falandı hissetmişti erkenden

4.aya girdim dümdüz uzandığımda elimi koydugumda damar atarmış gibi hafif atıyo ama o mu damar mı daha çözemiyorum :KK46: 1 ay sonra yavas yavas hissedilir inşallah :KK200: çok zayıf insanlar hissedebiliyormus daha erkenden belki sizde zayıfsanız hissedebilirsiniz kuzenim çok zayıftı 40 kilo falandı hissetmişti erkenden
AYNEN 4, AYA GIRDIM HISSETMEYE BAŞLADIM TUMSEKLERI 54 KILOYLA HAMILE KALDM SUAN 61 IM

Kiz kardesim 2 hamileliginde de bebeklerini hamile kaldigindan itibaren hissetti.ben 16 haftada hissetmeye basladim.

EVET 13 16 HAFTA ARASI GAYET NET BI ŞEKILDE HISSEDIYORDUM.HELE SUAN HIÇ DURMUYOR :))
ayy ne güzel ya maşallah benim de az kaldı o zaman yarın 12. haftamız doluyor aslında ufak ufak seğirmeler oluyor ama bağırsak hareketidir kendini kandırma diyorum

Back
X