Bebeğin ultrasonda önde gitmesi ve detaylı ultrason

KelebeksiRY

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
2.593
3.079
63
Tatlı anneler ve bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Sat tarihine göre 21 haftalık hamileyim ama doktorum ultrasonda 22 haftalık dedi 1 hafta önden gidiyormuş. Benim hangi haftayı baz almam gerekiyor ve detaylı ultrasona hamgi tarihe göre girmem daha sağlıklı olur? Perşembe günü detaylı ultrasona gireceğim ama beklemeli miyim 1 hafta daha fikirleriniz neler

Doktorunuza sordunuz mu? Eğer erken döllenme değilse bebeğin boy ve kilosu 22 ile uyumludur. Organ gelişimi açısından sat a göre olan haftanızı baz almak gerek diye biliyorum. Ayrıca ayrıntılı için hafta aralığına girmişsiniz. Şu anda da gidebilirsiniz

Sata göre ayarlamanız lazım sanırım ama zaten sizinkinde büyük bir fark yokmuş. Benimki üç hafta öndeydi, sata göre girmiştim detaylıya.

Doktorunuza sordunuz mu? Eğer erken döllenme değilse bebeğin boy ve kilosu 22 ile uyumludur. Organ gelişimi açısından sat a göre olan haftanızı baz almak gerek diye biliyorum. Ayrıca ayrıntılı için hafta aralığına girmişsiniz. Şu anda da gidebilirsiniz
Boy ve kilo olarak uyumlu sanırım sormadım ama. Ayrıntılı şuan yaptırabilirim o zaman teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🥰

Sata göre ayarlamanız lazım sanırım ama zaten sizinkinde büyük bir fark yokmuş. Benimki üç hafta öndeydi, sata göre girmiştim detaylıya.
Teşekkğr ederim, benim de uyumlu gidiyordu bu hafta böyle oldu acaba beklesem mi dedim detaylı için. Sanırım bir sorun olmaz

Back
X