6 aydan küçük bebeğe kesinlikle su verilmemeli. Zararlı. Sadece anne sütü. Lütfen "biz yaptık bir şey olmadı" mantığıyla, uyarılmanıza rağmen yanlış davranışları bilinçsiz tavsiye vermeyin.Benimde bebeğim saatlerce uyanmamisti..gece acile götürdük..dr.zorla ayak altini uyardi fln bir seyler yaptı ama zorla uyandi..emzirmemi istedi emdi..sorun yok bebek susuz kalmis vucudu o nedenle halsiz düşmüş. .bol bol su icir dedi..yaz günü kendini dusun susuz naparsin..bebeklere sadece anne sütü ver diyorlar kızım uyma sudan ne zarar gelecek.ben cocuklarima su vedim dedi..ve ben artik bol bol su vermeye başladım. .suuuu suuu suuu diyorum verin bebege canlanir.
Niye zararli olsun ki. Su hayati bir sivi. Anne sutunde de su var. Bircok dr su verebilirsiniz diyor. Havalar cok sicak. Çiş sayısı azalirsa su verilebilir. Doktorlar söylüyor. Not: kizim 4 aylik. Henuz su vermedim ama dusunuyorum bu aralar.6 aydan küçük bebeğe kesinlikle su verilmemeli. Zararlı. Sadece anne sütü. Lütfen "biz yaptık bir şey olmadı" mantığıyla, uyarılmanıza rağmen yanlış davranışları bilinçsiz tavsiye vermeyin.
6 aydan küçük bebeğe kesinlikle su verilmemeli. Zararlı. Sadece anne sütü. Lütfen "biz yaptık bir şey olmadı" mantığıyla, uyarılmanıza rağmen yanlış davranışları bilinçsiz tavsiye vermeyin.
Hayir sivi falan almamislarAklıma ilk geleni yazıyorum. İnşallah abartmışım derim. Menenjit ya da ensefalit olabilir. Bebeğin belinden sıvı (lumbal ponksiyon) almışlar mı acaba?
"Tavsiye etmiyorlar ama sudan ne olacak, ben de verdim" filan diye gevelemis. Benim dedigime geliyor. Boyle lafa da doktora da guvenilmez. Internet elinizin altinda, arastirirsaniz neden verilmemesi gerektigini ogrenirsiniz.Su vermeyi tavsiye eden doktormuş zaten, uyarılma durumu yok.
3 aylıkmış canımkaç aylık ki? bebeklerde bir şey oldugunda doktorun ilk sordugu emmesi nasıl oluyor ? yavrum sıcaklardan mı etkilendi acaba
Evet banada dr sıkı sıkı tembihlemişti sakın su verme diye anne sütü alırsa onunla devam et ek devam sütü verirsen aynı şekilde ondan karşılar su ihtiyacını dedi sonuç bende vermedim konu sahibibebek inşaallah iyleşir rabbim acil şifalar versin"Tavsiye etmiyorlar ama sudan ne olacak, ben de verdim" filan diye gevelemis. Benim dedigime geliyor. Boyle lafa da doktora da guvenilmez. Internet elinizin altinda, arastirirsaniz neden verilmemesi gerektigini ogrenirsiniz.
Oooo o nasıl iş öyle ya. Çocuğum hastanede olacak ben eve gelicem göstermiyor lar diye. Ilginc çok ilginçValla annesini aradim kadin gayet rahat evdeyiz biz cocuk yogunbakimda bize gostermiyolar uyunmasini bekliyorlar diyo bizde eve geldik diyo bencr bisey sakliyorlar bize soylemedkleri bisey vargibi
Suyun bebeğe bir zararı yok. Ama yeterli emen bebeğe su vermeye de gerek yoktur. Su ile bebeğin midesi ni gereksiz yere doldurur su veren anneler. Bunun yerine anne bol su içip bebeği daha sık emzirmeli yaz aylarında doğru olan budur.Evet banada dr sıkı sıkı tembihlemişti sakın su verme diye anne sütü alırsa onunla devam et ek devam sütü verirsen aynı şekilde ondan karşılar su ihtiyacını dedi sonuç bende vermedim konu sahibibebek inşaallah iyleşir rabbim acil şifalar versin
Nasıl yani eve mi gelmişler ?Valla annesini aradim kadin gayet rahat evdeyiz biz cocuk yogunbakimda bize gostermiyolar uyunmasini bekliyorlar diyo bizde eve geldik diyo bencr bisey sakliyorlar bize soylemedkleri bisey vargibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?