Çocuk Hastalıkları bebegin uyanmamasi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Envai çeşit hastalık var . Nörolojik bir sorun olabilir. 3 aylık bebek bahsettiğiniz sarılık olmaz. O yenidoğan zamanında. Ha bu saatten sonra çıkan sarılık karaciğer sorununu işaret eder. Bu zaten kanda çıkar. Tahminimce nörolojik bir hastalık var mı diye bakıyorlardır veya bakacaklar.

6 aydan küçük bebeğe kesinlikle su verilmemeli. Zararlı. Sadece anne sütü. Lütfen "biz yaptık bir şey olmadı" mantığıyla, uyarılmanıza rağmen yanlış davranışları bilinçsiz tavsiye vermeyin.

Sekeri dusen bebek uyanmaz ama oyle olsa tahlillerde cikardi, ciddi bir sey olmasin da...

Niye zararli olsun ki. Su hayati bir sivi. Anne sutunde de su var. Bircok dr su verebilirsiniz diyor. Havalar cok sicak. Çiş sayısı azalirsa su verilebilir. Doktorlar söylüyor. Not: kizim 4 aylik. Henuz su vermedim ama dusunuyorum bu aralar.

Bizim akraba da erken doğum yaptı
Şu an bebek 9 aylık yani doğması gereken ayda
Arada bi ağlıyo çok sesi de cikmiyo
Ama onun dışında gözü ya yarım açık ya da kapalı hep. .

Su vermeyi tavsiye eden doktormuş zaten, uyarılma durumu yok.

Valla annesini aradim kadin gayet rahat evdeyiz biz cocuk yogunbakimda bize gostermiyolar uyunmasini bekliyorlar diyo bizde eve geldik diyo bencr bisey sakliyorlar bize soylemedkleri bisey vargibi

Su vermeyi tavsiye eden doktormuş zaten, uyarılma durumu yok.
"Tavsiye etmiyorlar ama sudan ne olacak, ben de verdim" filan diye gevelemis. Benim dedigime geliyor. Boyle lafa da doktora da guvenilmez. Internet elinizin altinda, arastirirsaniz neden verilmemesi gerektigini ogrenirsiniz.

Virus felanmi kapti acaba.
Bi tanidgimin cocuguda boyleydi.
Dogdugu hafta antibiotiklere baslandi.
Astim bronsit buldular cocukta, cok gucsuz dediler. Oyle uyartmaya calismak frlan degilde. Gunun 18 20 saati uyurdu cocuk.
Tabi annesi ona hamileyken aklinca gunde 1 sigara hakkimdir sorun olmaz diye goturdu sigaralari dogana kadr.

Ben bebekken çok uyuyormuşum. Hatta doktorlar beynimde sorun olabilecegini düşünüp tüm incelemeleri yapmışlar. Anneme sormam lazım ama uyandırınca, uyanmışımdır.
Şuan gayet sağlıklıyım.
Arkadaşınızın bebeği uyandırınca hiçmi bir tepki vermiyor?

"Tavsiye etmiyorlar ama sudan ne olacak, ben de verdim" filan diye gevelemis. Benim dedigime geliyor. Boyle lafa da doktora da guvenilmez. Internet elinizin altinda, arastirirsaniz neden verilmemesi gerektigini ogrenirsiniz.
Evet banada dr sıkı sıkı tembihlemişti sakın su verme diye anne sütü alırsa onunla devam et ek devam sütü verirsen aynı şekilde ondan karşılar su ihtiyacını dedi sonuç bende vermedim konu sahibibebek inşaallah iyleşir rabbim acil şifalar versin

Boynu düşmüş bir anda filan dediniz aklıma hemen menenjit geldi.bunun üzerinde dursunlar.nörolojik muayene şart.geçmiş olsun..

Valla annesini aradim kadin gayet rahat evdeyiz biz cocuk yogunbakimda bize gostermiyolar uyunmasini bekliyorlar diyo bizde eve geldik diyo bencr bisey sakliyorlar bize soylemedkleri bisey vargibi
Oooo o nasıl iş öyle ya. Çocuğum hastanede olacak ben eve gelicem göstermiyor lar diye. Ilginc çok ilginç

Suyun bebeğe bir zararı yok. Ama yeterli emen bebeğe su vermeye de gerek yoktur. Su ile bebeğin midesi ni gereksiz yere doldurur su veren anneler. Bunun yerine anne bol su içip bebeği daha sık emzirmeli yaz aylarında doğru olan budur.

Nasıl yani eve mi gelmişler ?
Benim kızımda yoğınbakım da yatarken sadece camdan 3 dakika görme hakkım vardı valla ayrılamıyordum hastaneden içim gidiyordu kucaklamak için. Bahsettiğin gibi baya rahatlar allah ım o bebeğe acil şifa versin inşallah birşeyi yoktur kuzumun

Onlar anne baba. Elbette rahat değillerdir.. Evde dinlenip sabah erken gittiklerinde daha faydaları dokunur . Rahat demenize şaşırdım. Kimse kimsenin içini bilemez ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…