• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin yanında kavga

Yani tabi ki de farkında Herşeyin farkında hem de bebekler anne karnında hissetmeye başlarlar .

Geçineceksiniz geçinin olmuyorsa ayrılın ama bebek varken bu şekilde kavga da hiç hoş değil .

Bileziğim vardı altın ben 2 yaşındayken bileğimde 2 tane. Bayram alışverişinde mağaza kalabalığında ben annemlerden kurtulup dışarı kaçmıştım. Vitrine bakarken bir adamla kadın geldi yanıma simit alalım sana dediler sevdiler beni. Bende annemden öğrenmiştim kimseden bişey almamayı istemedim. İçeri girmeye çalıştım adam kolumdan tutup çekmeye başladı beni. Ağlamaya başladım annem duymadı kimsede ilgilenmedi. Beni aldı kucağına koşmaya başladı. Sonra bi 10-15 dk sonra annem koşa koşa buldu beni adamı dövdü aldı beni. Adam kaçtı yakalayamadılar. Çingeneymiş adam şimdi görsem tanırım.
Rabbim korumuş sizi
Annenizde sizde ne kadar korkmussunuzdur:((
Tekrar geçmiş olsun sorarak sizi üzdüysem afdedin

Evladınız herşeyin farkında ve hayır üzgünüm saygı yeniden gelmez.

biz de kızımın yanında çooookkk kavga ettik, ben sakinimdir ama eşim aşırı aşırı yüksek seslidir. ve kızım kısa süreli de olsa kekeme oldu. eşimin anasından emdiği sütü burnundan getirdim. çok şükür düzeldi kekemeliği ama şimdi biraz hararetli bir konuşma olsa "durun, sakin olun, sessiz konuşun, tartışmayın" diye araya girmeye çalışıyor yavrum.

Merhaba
Eşim de ben de fevri insanlarız sabırlı değiliz ve kavga anında toz duman oluyor ortalık bağırış çağırış
Ama şimdi bebeğimiz var 14 aylık herşeye şahit oluyor utanarak yazıyorım bunları
Unutuyor mudur bilmiyorum sanki çok da farkında değil gibi ama
Cümleleriniz belki beni silkeler

Bugün ilk kez bu kadar büyük kavga çıktı yorgunluk mu uykusuzluk mu bilmiyorum tahammülüm az eşim de sinirlenince gözü kimseyi görmüyor
Aramızda saygı kalmadı ben ona aptal salak o bana gerizekalı çocuk da suratımıza bakıyor öyle o anda gözüm görmüyor sonra çok üzülüyorum

Elle tutulur bir neden de yok iki haftada bir böyleyiz
Bazen tartışırken rahatladığımı hissediyorum ağzıma geleni söylüyorum sinirden terlik fırlattım yüzünd geldi
eşim dişlerinin arasında s ile başlayan bi küfür etti bana evden gidecektim çocuğu bırakmıyo çekiştiriyoruz aramızda rezillik
Sizce geri dönüşü var mı saygı tekrar oluşturulur mu ve Bebeğim farkında mı herşeyin

Eger bu bır alıskanlık olmussa sızde cocouk kac yasına gelınce kesebıleceksınız sızce? kac yasında artık anlar dıyıp kesebıleceksınız kavgayı?
En guzelı keske kavgayı kessenız ama en azından onun yanında etmemeyı sımdıden kesebılırsınız.
Muhakkak huzursuzlugu anlıyordur ve ıcınde yer edıyodur zaten.

Back
X