• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin yanında kavga

Ne söylediğinizin farkında değil ama sizin davranışlarınızdan oluşan huzursuzluğun farkında üstelik bebekler anne karnında bile hisseder.
Eşinizle iyi olduğunuz bir gün bunun böyle olmayacağını çocuğunuz ve kendiniz için artık buna bir son vermeniz gerektiğini söyleyin.
Şuan boş bir kaset gibi herşeyi kaydediyor emin olun siz ne yaparsanız büyüdüğünde aynısını yapacaktır.
Çünkü onun doğrusu o olacaktır.
Evet bir an önce son vermeliyiz zaten bir saat geçmeden diyorum ki ben neden böyle yaptım ne kadar abarttım

Öncelikle o kuzucuğunu çok öperim.Malesef ki anlamıyor diye hataya düşüyorsun.O kadar iyi anlıyor ki şaşarsın.Ne olduğuna anlam veremese de huzursuzluğun farkında yavrun ve duydukları bilinç altına işleniyor.Yanında daha dikkatli olmanız lazım.

İkinize gelince,saygı bitmiş evet.Yüzgöz olmuşsunuz.Bunun tamiri olur mu bilemem ama birlikte yardım almanız doğru olur.

Ve son olarak eşine terlik fırlatman..Kadına yapıldığında ne kadar karşıysam aynı şekilde kadın yaptığında da karşıyım bu tür şeylere.Yapma,yakışmaz sana.

Bu evliliğin sürmesini istiyorsan hem kendiniz hem de bebeğiniz için sakin kalmalı,çözüme odaklanmalısınız.Bunun yolu kavga değil,verimli iletişimdir.
Yanlış ni hareket olduğunu biliyorum ama sinirden ölüyorum sanki yapmazsam patlarım öyle bir duygu oluşuyor içimde
Eşim de hiç alttan almayınca birbirimize giriyoruz işte

Travmatik şeyler unutulmuyor. Bende 2 yaşımda kaçırıldığımı adamın yüzünü dahi hatırlıyorum. Yapmayın saygı kazanılır tekrar ama çocuğun psikolojisi çok zor düzelir
Eşimin tavrı çok değişti sabrı kalmamış artık en ufak bir şeyde hemen bağırıyor hafif bi sesimi yükseltsem hemen bağırmaaa diye bağırıyor çocuğun yanında bağırma diyorum senin davranışların yüzünden diyor ben öyle davranmasam o bağırmazmış ne saçma

Yanlış ni hareket olduğunu biliyorum ama sinirden ölüyorum sanki yapmazsam patlarım öyle bir duygu oluşuyor içimde
Eşim de hiç alttan almayınca birbirimize giriyoruz işte
Öfke kontrol problemi var o zaman sende canım.Çok zarar verir bu sana.Eşin gelmiyorsa bile,sen bu konuda bir uzmanla görüş.

Eşimin tavrı çok değişti sabrı kalmamış artık en ufak bir şeyde hemen bağırıyor hafif bi sesimi yükseltsem hemen bağırmaaa diye bağırıyor çocuğun yanında bağırma diyorum senin davranışların yüzünden diyor ben öyle davranmasam o bağırmazmış ne saçma

Biraz özeleştiri yapın belki önceden gerçekten bağırıyordunuz bu yüzden bıktı belki bebeğin yükü ağır geliyor? Sesinizi yükseltmeyiverin. Siniriniz bebeğinizden daha mı önemli?

Travmatik şeyler unutulmuyor. Bende 2 yaşımda kaçırıldığımı adamın yüzünü dahi hatırlıyorum. Yapmayın saygı kazanılır tekrar ama çocuğun psikolojisi çok zor düzelir
Geçmiş olsun
Peki neden kacirildiniz?nasil kurtuldunuz merak ettim

Çocuğunuz tabiki anlar ve daha cok hırçınlasir
Kavga etmemeyi basaramiyorsaniz çocuğun olmadigi bi yerde edin

Geçmiş olsun

Bilerek başka odaya gidiyorum ama koşarak gelip izliyor bizi ya da dinliyor kapıyı kapatsak ağlıyor
En iyisi etmemek tabi ki de işte
Özellikle uyuduktan sonra o masum yüzüne bakarken çok üzülüyorum

Bilerek başka odaya gidiyorum ama koşarak gelip izliyor bizi ya da dinliyor kapıyı kapatsak ağlıyor
En iyisi etmemek tabi ki de işte
Özellikle uyuduktan sonra o masum yüzüne bakarken çok üzülüyorum

Biraz tatile gitseniz ayri yada beraber
Ben anne babamin kavgaları yüzünden kötü ezik bir çocukluk yaşadım

Merhaba
Eşim de ben de fevri insanlarız sabırlı değiliz ve kavga anında toz duman oluyor ortalık bağırış çağırış
Ama şimdi bebeğimiz var 14 aylık herşeye şahit oluyor utanarak yazıyorım bunları
Unutuyor mudur bilmiyorum sanki çok da farkında değil gibi ama
Cümleleriniz belki beni silkeler

Bugün ilk kez bu kadar büyük kavga çıktı yorgunluk mu uykusuzluk mu bilmiyorum tahammülüm az eşim de sinirlenince gözü kimseyi görmüyor
Aramızda saygı kalmadı ben ona aptal salak o bana gerizekalı çocuk da suratımıza bakıyor öyle o anda gözüm görmüyor sonra çok üzülüyorum

Elle tutulur bir neden de yok iki haftada bir böyleyiz
Bazen tartışırken rahatladığımı hissediyorum ağzıma geleni söylüyorum sinirden terlik fırlattım yüzünd geldi
eşim dişlerinin arasında s ile başlayan bi küfür etti bana evden gidecektim çocuğu bırakmıyo çekiştiriyoruz aramızda rezillik
Sizce geri dönüşü var mı saygı tekrar oluşturulur mu ve Bebeğim farkında mı herşeyin
Bebeğin farkında her şeyin.. Sen kendini frenlemeyi denesen? Mesela ben bağırıyorum diyosun sen de hakaret ediyosun falan.. Hani tek taraflı eşin yapsa belki düzeltemezsin ama o senin sözlerinden kışkırıyor olabilir. Çocuğun için sinirlerini dizginle biraz.

huzursuz mutsuz korkak bir evlat yetistiriyosunuz. Tebrik ederim ve bunu bile bile yapiyorsunuz. Benim anne ve babamda sizin gibi biri yanimda bagirsin odum kopar kimseye kizamam bagiramam. Huzuru bulmak adina sacma sapan hareketler yaparim felan. Duzelmeye bakin

Geçmiş olsun

Bileziğim vardı altın ben 2 yaşındayken bileğimde 2 tane. Bayram alışverişinde mağaza kalabalığında ben annemlerden kurtulup dışarı kaçmıştım. Vitrine bakarken bir adamla kadın geldi yanıma simit alalım sana dediler sevdiler beni. Bende annemden öğrenmiştim kimseden bişey almamayı istemedim. İçeri girmeye çalıştım adam kolumdan tutup çekmeye başladı beni. Ağlamaya başladım annem duymadı kimsede ilgilenmedi. Beni aldı kucağına koşmaya başladı. Sonra bi 10-15 dk sonra annem koşa koşa buldu beni adamı dövdü aldı beni. Adam kaçtı yakalayamadılar. Çingeneymiş adam şimdi görsem tanırım.

Sizinkiyle yaşıt olan çocuğuma bir şeyi bir kere gösteriyorum, ilgilenmiyor oralı olmuyor, beni görmemiş hatta duymamış gibi davranıyor, sonra aradan günler bazen haftalar geçiyor o gün beni dinlediğini ve hatta anladığını kanıtlar nitelikte bir hareket yapıyor. Yani diyeceğim o ki, çocuğun “etkilenmiyor” görünümü sizi kandırmasın, şahit olduğu her şey onda yer ediyor. Buna emin olabilirsiniz.

Biz tartışırken kızım çığlık atıyor. Gayet iyi anlıyor. O kadar çığlık atıyor ki ağız tadıyla kavga edemeyip kesiyoruz. O uyuyana kadarda siniriniz geçiyor zaten. Yakın zamanda tepkilerini görecel ve bunu biz yaptık diyeceksiniz.

Bebeğin farkında her şeyin.. Sen kendini frenlemeyi denesen? Mesela ben bağırıyorum diyosun sen de hakaret ediyosun falan.. Hani tek taraflı eşin yapsa belki düzeltemezsin ama o senin sözlerinden kışkırıyor olabilir. Çocuğun için sinirlerini dizginle biraz.
Evet bilerek kışkırtıyorum hatta çünkü sinirimi alamıyorum itişip kakışınca daha rahatlıyorım hatta o anlık..
Sonra durulunca niye yaptım diyorum

Merhaba
Eşim de ben de fevri insanlarız sabırlı değiliz ve kavga anında toz duman oluyor ortalık bağırış çağırış
Ama şimdi bebeğimiz var 14 aylık herşeye şahit oluyor utanarak yazıyorım bunları
Unutuyor mudur bilmiyorum sanki çok da farkında değil gibi ama
Cümleleriniz belki beni silkeler

Bugün ilk kez bu kadar büyük kavga çıktı yorgunluk mu uykusuzluk mu bilmiyorum tahammülüm az eşim de sinirlenince gözü kimseyi görmüyor
Aramızda saygı kalmadı ben ona aptal salak o bana gerizekalı çocuk da suratımıza bakıyor öyle o anda gözüm görmüyor sonra çok üzülüyorum

Elle tutulur bir neden de yok iki haftada bir böyleyiz
Bazen tartışırken rahatladığımı hissediyorum ağzıma geleni söylüyorum sinirden terlik fırlattım yüzünd geldi
eşim dişlerinin arasında s ile başlayan bi küfür etti bana evden gidecektim çocuğu bırakmıyo çekiştiriyoruz aramızda rezillik
Sizce geri dönüşü var mı saygı tekrar oluşturulur mu ve Bebeğim farkında mı herşeyin
Konu sahibi eşin deliyse sen akıllı ol, yazık o yavruya, nasıl etkiler hemde, benimde bi yavrum var iş güç o bu çocuğun sorumlulukları evet çok yorucu sinirler harap arada bende kendimi tutamıorum, eşimde öfke kontrol problemli bi insan beni deli ettiğide çok oluo ama ben evladımın yanında delilik yapmıorum, kocam okadar sinir ederki içimden: "ben senin .... ederimde çocuğa dua et" derim o denli sinirlenirim. Ama ele ne geçicek ben sinirimi çıkarcam hıncımı alcam bağırcam çağırcam rahatlıycam ama yavrum ömür boyu belki onun izlerini taşıycak. Yapmayın lütfen yavruya yazık kocan deli ise sen akıllı ol, bu eziklenmek değil ama yavrun için.

Evet bilerek kışkırtıyorum hatta çünkü sinirimi alamıyorum itişip kakışınca daha rahatlıyorım hatta o anlık..
Sonra durulunca niye yaptım diyorum
Bayaa bilerek yapıyosan bu normal değil canım. Hiç psikoloğa gitmeyi düşündün mü? Sinirlerimi kontrol edemiyorum diye gidip konuşma terapisi alabilirsin. Psikiyatri uzmanına git demiyorum ama Psikolog'a gitmelisin.

Back
X