Bebeğin zor görünmesi

mlsbgs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2021
594
178
53
26
merhaba bugun sat a göre 6+5 günlük hamileyim en son 5+6 günlükken kese boyutuna göre adet tarihimle aynı çıktı. Bugun gittiğimde bebek kendini çok zor gösterdi kalp atışı var ama karından usg de çok zor gözükünce vajinal bakıldı tam net bilgi için. Vajinalda da zor gösterdi. Ve ölçülmüyor çok zor kalp atışını duyduk zaten düşük tehlikem var lekeleniyorum bu 2.kez prolutan iğne vuruluşum olacak progestan ecopirin de kullanıyorum böyle durumda olan var mı? Bu haftalarda böyle zorluk çeken oldu mu

Annesi cok küçük daha dr un cihazi iyi olmayabilir o yüzden gorunmemistir. Kalbi atıyorsa derinn bi nefes al şükret. Bi dahaki muayenede daha net gorursun bebegini

Annesi cok küçük daha dr un cihazi iyi olmayabilir o yüzden gorunmemistir. Kalbi atıyorsa derinn bi nefes al şükret. Bi dahaki muayenede daha net gorursun bebegini
İnşallah canım proluton iğne vuruldum her vuruluşumda kanamam oluyor bugun yine vuruldum 2.vuruluşum yine kanama oldu😔

merhaba bugun sat a göre 6+5 günlük hamileyim en son 5+6 günlükken kese boyutuna göre adet tarihimle aynı çıktı. Bugun gittiğimde bebek kendini çok zor gösterdi kalp atışı var ama karından usg de çok zor gözükünce vajinal bakıldı tam net bilgi için. Vajinalda da zor gösterdi. Ve ölçülmüyor çok zor kalp atışını duyduk zaten düşük tehlikem var lekeleniyorum bu 2.kez prolutan iğne vuruluşum olacak progestan ecopirin de kullanıyorum böyle durumda olan var mı? Bu haftalarda böyle zorluk çeken oldu mu
Bizim de sat 6+5 de karından görünmedi. Vajinal ultrason ile cihazda kalp atışı hareketi var ama duyamadık. Sonraki kontrolümde her şey normaldi. Daha çok küçük ve eğer devlet hastanesine gittiyseniz cihazlar çok gelişmiş değil

Eklentiler

• 7D86B5A5-3237-416F-AC79-E537DE7E1715.webp
    7D86B5A5-3237-416F-AC79-E537DE7E1715.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 69
Benimde görünmemişti. Hemde bir ay boyunca. Tuvaletini tut git. Biraz büyüsün nasıl tatlı bebişin olacak.

5+4um bugün kasik ağrım var kızlar ağrı gibi batma gibi.normaldir dimi. Daha once bi düşüğüm var o yüzden biraz paranoyagim

Düşük tehlikeniz olduğu halde vajinal bakması yanlış bence, sordunuz mu bir mahsuru var mı diye? Çünkü benim daha önce düşüğüm olmasına rağmen doktorum bu gebeliğimde kesinlikle vajinal muayene yapmadı keseyi görmek için bile.. Tabi her doktorun bakış açısı farklı ama ne kadar doğru bir hareket lekelenme ve tehlike varken, dikkat edin kendinize ağırlık ve iş kaldırmayın size tutunsun mercimek inşallah 🥰

Düşük tehlikeniz olduğu halde vajinal bakması yanlış bence, sordunuz mu bir mahsuru var mı diye? Çünkü benim daha önce düşüğüm olmasına rağmen doktorum bu gebeliğimde kesinlikle vajinal muayene yapmadı keseyi görmek için bile.. Tabi her doktorun bakış açısı farklı ama ne kadar doğru bir hareket lekelenme ve tehlike varken, dikkat edin kendinize ağırlık ve iş kaldırmayın size tutunsun mercimek inşallah 🥰
Söyledim sordum içime şüphe düşürdünüz bence hiçbi mahsuru yok olsa neden yapsın ki

Söyledim sordum içime şüphe düşürdünüz bence hiçbi mahsuru yok olsa neden yapsın ki
Canım benimde dusugum var dr a istemiyorum dedim karindan bakın gec gorelim istemiyorum travma oldu dedim yine de bakti. Dr um iyi bi dr baya başarılı bende ona güvendim. O gün paranoyak gibi lekelenme olacak mi diye bekledim şükür olmadi. Korkma yani canim bizden kat kat riskli gebelikleri yönetiyolar kendilerinden emin olmasalar yapmazlar

3 gebelik yaşadım çok şükür ki evlatlarımda kucağımda sağlıklılar. Üçünde de aynı durumu yaşıyorum. Çünkü ters rahimlisin demişti doktor. Usg ile görünmüyor ilk zamanlar, vajinadan görüntülenmişti.

Korkulacak bişey yok ama meraklanmayın 😍

Şüphe düşecek bişey yok canım benim sordum ben, demek ki her doktorun bakış açısı farklı diye yazdım. M Meraklihatunnn dediği gibi onun doktoru da bakmış ama mesela benimki kesinlikle bakmam dedi o yüzden sordum doktordan doktora fark ettiğini yazdım zaten ilkte de söylemişim kimine göre doğru hareket oluyor kimine göre yanlış. Ama sıkıntı yapacak bir durum yok bence 🙏🏼

3 gebelik yaşadım çok şükür ki evlatlarımda kucağımda sağlıklılar. Üçünde de aynı durumu yaşıyorum. Çünkü ters rahimlisin demişti doktor. Usg ile görünmüyor ilk zamanlar, vajinadan görüntülenmişti.

Korkulacak bişey yok ama meraklanmayın 😍
Bende ters rahimliymişim bir sorun oluyor mu doğumda falan?

Back
X