Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 gebelik yaşadım çok şükür ki evlatlarımda kucağımda sağlıklılar. Üçünde de aynı durumu yaşıyorum. Çünkü ters rahimlisin demişti doktor. Usg ile görünmüyor ilk zamanlar, vajinadan görüntülenmişti.
Ben 5+6da öğrendim lekelenmeden şüphe etmiştim ondan dolayı hamile olduğumu öğrendim adetim gecikiyordu. Kahverengi lekeleniyordum. Hala lekeleniyorum 4 gün önce proluton iğne vuruldum ardından kırmızı kan geldi. Bugun yine vuruldum pembe geldi korkmaya başladım iyicene. Yaklaşık 15 gündür lekeleniyorum
Ben 5+6da öğrendim lekelenmeden şüphe etmiştim ondan dolayı hamile olduğumu öğrendim adetim gecikiyordu. Kahverengi lekeleniyordum. Hala lekeleniyorum 4 gün önce proluton iğne vuruldum ardından kırmızı kan geldi. Bugun yine vuruldum pembe geldi korkmaya başladım iyicene. Yaklaşık 15 gündür lekeleniyorum
Doktorunuz en iyisini bilir ancak bende de direk aynı sorunlar oldu ve şükür hamileliklerim de sağlıkla sonuçlandı umarım sizinki de öyle olur. Sağlıkla kucaklarsınız bebeğinizi
Doktorunuz en iyisini bilir ancak bende de direk aynı sorunlar oldu ve şükür hamileliklerim de sağlıkla sonuçlandı umarım sizinki de öyle olur. Sağlıkla kucaklarsınız bebeğinizi
Düşük tehlikeniz olduğu halde vajinal bakması yanlış bence, sordunuz mu bir mahsuru var mı diye? Çünkü benim daha önce düşüğüm olmasına rağmen doktorum bu gebeliğimde kesinlikle vajinal muayene yapmadı keseyi görmek için bile.. Tabi her doktorun bakış açısı farklı ama ne kadar doğru bir hareket lekelenme ve tehlike varken, dikkat edin kendinize ağırlık ve iş kaldırmayın size tutunsun mercimek inşallah
Vajinal ultrason düşüğe sebep olsa hangi doktor bu vebali alır? Bitmedi şu şehir efsanesi.
Kalp atışını 8+0'da anca sesli olarak duymuştum, karından ultrasonla. Benim doktorum vajinal bakmak istememişti ama bunu daha ben sormadan düşük vs gibi şehir efsaneleriyle ilgisi olmadığını, genel olarak dış gebelik gibi bir durumdan şüphe duymadıkça vajinal bakmayı hasta konforu açısından tercih etmediğini söylemişti.
Ben düşüğe sebep olur demiyorum ki tehlikesi olabilir diye düşündüm açıkcası fikir beyan ettim burda bende yaşadım çünkü bu durumları panikleri, sıkıntıları illa sebep olacak diye değil, gittiğim 2 doktor da bana o şekilde söyledi o yüzden söylemek istedim, bazı doktorlar baştan salıyor. Benim ki de mesela bugün bile rahmim ters olduğu gözükmediği halde vajinal ultrason bakmayacağım sağlığın için diyerek tekrarladı, ilk gittiğim zaman da o şekilde söyledi tedbir amaçlı olması gereken bu dedi. Yazdığım gibi her doktorun bakış açısı farklı. Hanımefendi de sormuş bende fikrimi ve doktorumun beni yönlendiriş şekliyle alakalı durumu izah ederek fikrimi dile getirdim. Bunda ters veya yanlış anlaşılacak bir durum yok. Hepimiz hassasız bu konuda her birimiz birbirimizden fikir alırken acaba mı diye düşünüyoruz, bende düşük yapmasaydım bu kadar korkulu yaklaşmadım vajinal ultrasona belki doktorumda bu şekilde gelince bunu yansıttım bu kadar. Şehir efsaneleri vs bilemem o kadarını..