valla canım ne bizim ne limin ailesinde alerjik bir rahatsızlık yok yalnız eşimin arada bir stresten ellerinde egzama oluşuyo küçük br bölgede oğlumada babasından geçti sanırım
merhaba bioderm hangi krem bana bilgi verirmisin internette de bulamadım bu kremi
bence de aynı ay ıkı arkadasım daha dogum yaptı normaldı onlarınkı ...onların bebeıslerde de varegzamanın bana göre doğum şekliyle bi alakası yok
kan testı daha kesın sonuc verır canım derı testı yanıltıcı olabılıyor dıye duymustum...ınsallah oyledır sızınkı de..bencede doğum şekliyle bi alaks yok çevremde sezeryan olan bir sür insan var ailemdede var ama hiç birinde egzama yok bizim babamızda olduğu için oğlumdada var genetik bişe yani .bu arada arkadaşlar biraz canım sıkkın bugün oğlumun alerji testi yapıldı çok miktarda yumurta akına alerjisi çıktı bide fındığa alerjisi olduğunu öğrendik .yumurta akına çok tepki verdi bünyesi pazartesi günü hoca hacettpede kan testi yaptırcak kandaki değerine göre anlicaz.iğne içinde rapor çıkartıcak .(alerjisi olduğu için bünyesi bazen deri kızarıklığıyla tepki verimiş bazı bebeklerdede solunumunu etkilermiş benim bebeğimi nasıl etkileyeceğini bilmediğimiz için hoca her ihtimale karşı iğnesinin yanınnızda olması lzım solunumunu etkilerse iğneyi biz yapcakmışsız .umarım yumurtaya olan alerjisi solunum olarak etkilemez bünysini yumurta yemicek ama sadece tek yumurtada dil içinde ymurta olan hiç birşey yiyemicek bide fındık süte ve diğer şeylere alerjisi çıkmadı en zından bu sevindirici
bencede doğum şekliyle bi alaks yok çevremde sezeryan olan bir sür insan var ailemdede var ama hiç birinde egzama yok bizim babamızda olduğu için oğlumdada var genetik bişe yani .bu arada arkadaşlar biraz canım sıkkın bugün oğlumun alerji testi yapıldı çok miktarda yumurta akına alerjisi çıktı bide fındığa alerjisi olduğunu öğrendik .yumurta akına çok tepki verdi bünyesi pazartesi günü hoca hacettpede kan testi yaptırcak kandaki değerine göre anlicaz.iğne içinde rapor çıkartıcak .(alerjisi olduğu için bünyesi bazen deri kızarıklığıyla tepki verimiş bazı bebeklerdede solunumunu etkilermiş benim bebeğimi nasıl etkileyeceğini bilmediğimiz için hoca her ihtimale karşı iğnesinin yanınnızda olması lzım solunumunu etkilerse iğneyi biz yapcakmışsız .umarım yumurtaya olan alerjisi solunum olarak etkilemez bünysini yumurta yemicek ama sadece tek yumurtada dil içinde ymurta olan hiç birşey yiyemicek bide fındık süte ve diğer şeylere alerjisi çıkmadı en zından bu sevindirici
siz üniversitedemi yaptırdınız deri tstini onun içinmi daha belli olmadı canım
egzamanın bana göre doğum şekliyle bi alakası yok
egzamanın alaksı yok tabi..fakat sezeryanla doğan çocukların bağışıklıkları bu şekilde doğmaktan etkileniyormuş..biyerde okudum bunu hatırlamıyorum hatırlasam yazacam nerde okuduğumu:)bunu okuduktan sonra sezeryan kesinlikle istemiyordum ama oldu malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?