Çocuk Hastalıkları bebeğinde atopik dermatit olanlar bakar mısınız?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
valla canım ne bizim ne limin ailesinde alerjik bir rahatsızlık yok yalnız eşimin arada bir stresten ellerinde egzama oluşuyo küçük br bölgede oğlumada babasından geçti sanırım

evet ya babasından almış bu egzma çok illet bişey aynen benim elimdede var galiba stresle artıyor ama bebişlerimizn ne stresi olacak dimi yalnız kaşıntı huylarınıetkiliyorbak

bencede doğum şekliyle bi alaks yok çevremde sezeryan olan bir sür insan var ailemdede var ama hiç birinde egzama yok bizim babamızda olduğu için oğlumdada var genetik bişe yani .bu arada arkadaşlar biraz canım sıkkın bugün oğlumun alerji testi yapıldı çok miktarda yumurta akına alerjisi çıktı bide fındığa alerjisi olduğunu öğrendik .yumurta akına çok tepki verdi bünyesi pazartesi günü hoca hacettpede kan testi yaptırcak kandaki değerine göre anlicaz.iğne içinde rapor çıkartıcak .(alerjisi olduğu için bünyesi bazen deri kızarıklığıyla tepki verimiş bazı bebeklerdede solunumunu etkilermiş benim bebeğimi nasıl etkileyeceğini bilmediğimiz için hoca her ihtimale karşı iğnesinin yanınnızda olması lzım solunumunu etkilerse iğneyi biz yapcakmışsız .umarım yumurtaya olan alerjisi solunum olarak etkilemez bünysini yumurta yemicek ama sadece tek yumurtada dil içinde ymurta olan hiç birşey yiyemicek bide fındık süte ve diğer şeylere alerjisi çıkmadı en zından bu sevindirici

kan testı daha kesın sonuc verır canım derı testı yanıltıcı olabılıyor dıye duymustum...ınsallah oyledır sızınkı de..

bakalım pazartesi gidicez hacettpeye ama çok tepki gösterdi ya yediğimiz herşeydede yumurta var hadi fındık neyse herşeyde yok engelleyebilirim ama yumurta birçok şeyin içinde var çok üzüldüm

bu arada çinkoyu sordum gerek yok pişik olursa poposuna sürülebilirsin ama yüzüne sürme dedi .arkadaşlar hoca bana avene ürünlerini tafsiye etmişti ama ben mustelanın serisini aldım oğluma toniğiyle önce siliyorum sonra nemlendiriciyi sürüyorum yüzü çok düzeldi inş. eskisi gibi olmaz yüzü şuan çok iyi hocada birkaç gün sonra bırak kortizxonu yüzü şimdilik iyi dedi

diğer arkadaşında dediği gibi kan testi kesin sonuç veriyor deri gıda testi yanıltıcı bizimkinde olduğu gibi yinede üzüldüm ya iğneden bize hiç bahsedilmedi yarın deri testimizin sonucunu öğrenmek için profa tekrar gidecektik iğneyi sorardım ya

ege üniv.solunum alerji bölümüne gidiyoruz bizim kanda yumurta alerjisi normalin 30 kat fazlası yani çok yüksek çıktı beraberinde süt de var tabi ben 4 aydır diyetteyim yumurtalı ve sütden yapılmış hiçbir mamulü bebeğimle beraber tüketmiyoruz bayağı bi zor oluyour insanın ruhsal yapısını bile etkiliyor ki 2 buçuk ayda 9 kilo vermişim hele saçlarım yumak yumak dökülüyor kahtaltıyı zeytin ekmekle yaparsan nolur alıştım yeni yeni
sizin yine sadece yumurtaymış çok zor olmaz kısıtlanırsa hem yavrularımız için ksadece kuru ekmek verilse bile katlanıcağız di mi ama arkadaşımyumurta dak iproteini başka gıdadan karşılarsın ya üzülme ama inşallah hiçbi alerjiniz çıkmasın benim yasağım çok en önemlsi süt yoğurt peynir bakliyat kuru yemişlerin hepsi ceviz incir kayısı gibi böyle bi sayfa ya püfff

siz üniversitedemi yaptırdınız deri tstini onun içinmi daha belli olmadı canım

2 gün önce sırtın a 11 çeşit gıda parçacıkları yapıştırılmışdı dün bant alındı bugünde sırtına bakılıp okunacakmış tabi sonra profa göstereceğiz neticede deri testinde bişey çıkmayacak biliyoum üniversite ya 1 ay olacak tam daha araştırıyorlar bu ikinci gıda deri testi bugünde yeni bişey derlerse tamam diyeceğim
mustelanın hipoalerjik nemlendiricisinden 2 tüp bitirdim 3yü dünaldım ancak fayda görmeye başladık toniğinide bugün alayım belki daha iyi olur

al canım temizleme suyunda al bizimkine çok iyi geldi bizde sadece yumurtada dil fındık çerez türü şeylerede alerjisi çıktı .tabi süt ve yumurta en kötüsü geçmiş olsun canım

egzamanın bana göre doğum şekliyle bi alakası yok

egzamanın alaksı yok tabi..fakat sezeryanla doğan çocukların bağışıklıkları bu şekilde doğmaktan etkileniyormuş..biyerde okudum bunu hatırlamıyorum hatırlasam yazacam nerde okuduğumu:)bunu okuduktan sonra sezeryan kesinlikle istemiyordum ama oldu malesef..

mutlaka biyerlerde yaızyordur konunun uzmanı değilim şöyle olabilir sezaryanla doğanlarda daha çok görülüyordur ben ekzamalıyım ama annem beni bağıra bağıra gayet normal doğurmuş ekzama cildin yaptığı bişey tabiki bağışıklık sisteminin zayıflığı bünyenin alerjiye yatkınlığı ailede oluşu ya da nebileyim böyle bir sürü sebeplerle ortaya çıkıyor sen kendini suçlama canım etrafımda birsürü sezaryanla doğmuş bebek var vebenhiçbirinde görmedim

Üniversite hastanesinde alerji bölümüne giden anneler yardımcı olur musunuz? Nasıl bir prosedür takip ettiniz? Önce hangi birime muayene ettirdiniz? Sonrasında neler oldu? Bebeğimi üniv hastanesine götürmek istiyorum.

canım biz hacettepeye gittik ama hastaneye gitmedeb önce hacettepe üni.profesör ömer beye muaynesine gittik alerji testi orda yapıldı sırtına 9 iğne batırıldı acımıyo ama bizde fındık ve yumurta alerjisi çıkınca hoca hacettepeye çağırdı ordada bize dosya açıldı kan testi yapıldı kandaki değerlerindede alerji netleşti uzun bir süre ymicek yumurta 3 ay sonra yine kontrolümüz var

benim arkadaşım normal doğum yaptı ve onun bebeğindede egzama var...yine bi tanıdığımın bebeğide normal oldu.ve sürekli bronşit oluyor....tamamen bağışılık sistemiyle alakalı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…