bnm bebeğimde de vardı hamileyken. dogduğunda tekrar ölçüldü 5 mm nin altındaydı geçmiş sayılır dediler idrar yolu enfeksiyonu da yoktu. altı aylıkken bidaha ölçtürdük 12 mm olmuş tekrar idrar yolu enfeksiyonu varmı diye bakıldı bişey cıkmadı sunnet ettirdik bi dahaki ay tekrar olculcek. takip etcez yapcak bişey yok diyo doktor. bide enfeksiyon var mı diye kontrol eddiyolar
benim bebehımdede vardı doğumdan bi sure sonra fılm cekıldı buyume devam ediyordu uc ay kadardı sanırım bekleyelım dedı doktor bekledık tekrar cekıldı buyume durmustu inşallah sizde güzel haberler aıtsınız21+4 haftalik hamileyim arkadaslar. Bebegimde sol 8mm sag 9 mm genislik olculdu.ayni sorunu yasayan anne babalar tecrubelerini yasadiklarini bizle paylasabilir mi acaba
Ben varım canım bana da 30. Haftalarımda öyle bir tanı koymuşlardı hatta down sendromu olabileceğini söylemişlerdi Allah'a şükür bebeğim sağlıklı doğdu büyüme çok fazla değildi Allah'a şükür kontrollere gidiyoruz en son altı ay sonra tekrar gelin dedi doktorumuz ilerleme ya da gerileme var mı diye :) sıkma canını hiç stres yapma Rabb'ine sığın inşallah bebeğin çok sağlıklı bir şekilde doğar canım :)33 haftalık hamileyim bebegimde böbrek genişlemesi var dogdugunda kontrol edilecek bu konuyla alakalı deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.
benim bebehımdede vardı doğumdan bi sure sonra fılm cekıldı buyume devam ediyordu uc ay kadardı sanırım bekleyelım dedı doktor bekledık tekrar cekıldı buyume durmustu inşallah sizde güzel haberler aıtsınız
Benim bebegiminde sag ve sol 6 mm buyume var.down sendromu olabilir olmayabilir de deiler.takip edilecekmis.( yapick birsey yok...
Hepsine baktilar.hepsi normal cikti.ama.bi ihtimal olabilir de istersen fetal dna yaptir dedi.ama.ben sanmiyorum %1 ihtinal dedi.daha cok buyume devam ederse erken dogum fln ondan bahsetti.ama ben aklimdan cikaramiyorum.her iki sekilde de moralim cok bozuluyor aklima geldikce.bir de 6mm cok fazla gibi.bir de iki bobrek.birden.Ense kalınlığı baş çevresi ve bacak boyu down Sendromu olup olmadığı hakkında kesin olmasa da bilgi verir. Doktorunuz her kıntrolünüzde bunlara bakıyordur zaten. İkili testinizin sonuçları nasıl çıktı.? Böbrek gwnişlemesine bağlı olarak mı down sendromundan bahsediyorlar?
Hepsine baktilar.hepsi normal cikti.ama.bi ihtimal olabilir de istersen fetal dna yaptir dedi.ama.ben sanmiyorum %1 ihtinal dedi.daha cok buyume devam ederse erken dogum fln ondan bahsetti.ama ben aklimdan cikaramiyorum.her iki sekilde de moralim cok bozuluyor aklima geldikce.bir de 6mm cok fazla gibi.bir de iki bobrek.birden.
Canım benim o erken doğum oşayı şöyle. Bebek aöniyon sıvısını içip tekrar çiş olarak çıkarmazsa senin suyun azalıyor ve bu bebek için tehlike yaratıyor. Ayrıntılı ultrason da mesanenin dolup boşalmasına baktır. İyiyse korkma erken merken doğmaz. Ayrıca bizim değerlerimiz 9 a 8 di. Allaha şükür şimdi bişey yok. dua et bol su iç ve rahatla. Bu günlerin bi daha geri gelmez bebeği de sitrese sokma tamam mı? Allah şifa versin kardeş anlıyorum seni..
Insallah darisi basimiza bizimki de gecer.gecmis olsunBenim oğlumda da vardı şimdi birisi geçmiş diğeri de az kalmış Allah'a şükür
Allah'a sığının ve dua edin herşey sınav ve sabrın sonu selamet inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?