Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıBebeğinde böbrek reflüsü olan var mı?
Bebeğim de böbrek reflüsü denildi voiding çektirdik 2 3 arası böbrek reflüsü çıktı. ne yapıcamı bilemiyorum.bizi nasıl bir süreç bekliyor.ne yapmam lazım yada ne yapmamam lazım?
korkma canım..benim kızımda başlangıç halinde genişleme vardı..düzeldi..arkadaşımın kızı 7 yaşında..onunki düzelmedi takip ediliyor..gerekli görülürse operasyonla düzeltilecek..çaresi var yani..
korkma canım..benim kızımda başlangıç halinde genişleme vardı..düzeldi..arkadaşımın kızı 7 yaşında..onunki düzelmedi takip ediliyor..gerekli görülürse operasyonla düzeltilecek..çaresi var yani..
Evet çok şükür ki çaresi var. Ama korkmamak elde değil.ya birsey olursa diye içim içimi yiyor.çok şükür hiç enfeksiyon da gecirmedik kendiliğinden kapanabileceğin duydum.inşallah öyle olur