inşallah susaden... dediğin gibi sağlıklı olsun herseye razıyım! ben herseyimden verir bakarım ona! benm dr. da iğne verdi bana celectone 4000 ciğer geliştirici! Dr aynısını söyledi IUGR li olmasına rağmen gelişim kaydediyormuş ve 32.hafta çok önemli demişti... bakalım biz sınırı geçtik gibi ama işte o zamanlama meselesi çok endişelendiriyor insanı... dr un üzerinde durduğu ve açık açık korktuğunu söylediği şey zamanında müdahale edememek!
bu pazartesi kontrole gidiceğim dr'uma,, gerekirse yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastaneye yatırması için sevk etmesini söylicem bakalım ne önerecek ne dicek!... etmese bile kendim araştırdım hospital türk varmış sanırım üsküdarda drları ve yenidoğan ünitesi iyi diyorlar oraya gitmeyi düşünüyorum,,hayırlısı hakkımızda...!
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar... daha öncede söylediğim gibi tecrübelerinizle aydınlanıyorum... çok teşekkürler! Dün doktordaydım renkli doppler sonuclarıyla gittim... bebiş 34+3 iken 32+0 gözüküyor, kilosu 1820 gr! ama sonucları temiz cıktı çok şükür! Dr beyne oksijen gitmesi, kalbi, ciğerleri vs ii durumda ama maalesef suyun çok azaldığından dolayı haftaya sezeryanla alırız bebeği dedi!!!
ne dersiniz çokmu erken???
allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın inşallah biran önce kucağınıza
alırsınız bebeğinizi.arkadaşım neden daha kapsamlı bir hastaneyi tercih etmedin.üsküdar hospital türk hastanesini biliyorum ayrıca çok yakınında oturuyorum ama orası küçük bir hastane.marmara üniversitesi hastanesine gitseydin keşke yeni doğan bölümü çok harika bir yer dört dörtlük ilgileniyorlar,ben yakından bizzat şahidim.gerçekten düşünebilirsin arkadaşım sevk alıp gidebilirsin.
İnşallah herşey yoluna girer,bebeğini sağlıkla kucağına alırsın seblev,moralini yüksek tut arkadaşım,
dualarımız seninle.
canımm bende yaşadım 25+3 günlükken 23 hafta görünüyodu ama yalnızca femur yani bacakları kısa görünüodu o ay o kadar çok şey yedim ki 1 ay sonra normale döndü çok şükür bebeğimin boyuda kısa değildi öle normalin üztündeydi 54 cm doğdu inşallah senin de düzelir o psikolojiyi biliyorum acaba naasıl doğacak .......bunun gibi birsürü soru insanın kaafasında allah herşeyin hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?