Yok canım yptırmadım. 401tl ver ve şüphelerim arasında olmasına rağmen yaptırılmamış çok komik.
Ama dur not edeyim. Cuma gününe annemlerdek devlet hastanesine randevu aldım. Demirine baktırıcam ve bu alerji için yapılmayan testleri yaptırıcam.
Hazır kapımızın dibindeki hastanedeylen yaptırayım dedim
Peki ben uzun bir soru sordum adminlerden birine ona yazdığı cevabı okudun mu?
Ben katı diyete olan inancımı yitirdim artık. Zaten açılışta berfinle konuştuğumuzda oda karı diyeti önermediklerini söylemişti. Madem önermiyorlar neden herkes katı ile başlıyor.
Eliminasyon nasıl elimnine vs vsvvs
Canım yaaa

Rota uzatmış olabilir belki de :/
Laktazm işe yaramadı mı yani. Of ne desem boş ne söylesem teselli olunmuyor biliyorum

Hiç ilerleme kaydedilmed mi damlayla?
Ben diyetteyken en azından huzurlu olduğunu görüyorum ve pişik geçiyro denemelerde artıyor birtek.
O yizden gene de şükrediyorum

Buna rağmen hiç ilerleme yok gibi hissediyorum seni düşünemiyorum bile

Adamcağızı da düşünme boşver tüm kahrı analar mı damla işe yarıyormaslında canım ama maalesef soğuk olması gerekiyor ama aldıklarımızın çoğu bozuk çıkıyor. Bir kutu 2 gün gidiyor sürekli alıyoruz biri sağlamsa üçü etkisini kaybetmiş oluyor. Kıvamından kutuyu açmadan da anlama şansımız olmuyor

defalarca tembihledim ecza deposuyla dalan da görüştük ama onlar da bize ulaşmadan önce taşıma sırasında va diyorlar herkes birbirine atıyor.
Facede bende fördüm dün akşam biraz baktım canım. Ordakilerin çoğu felaket tellalı gibi. Kakada biraz mukus vardı evet ama öyle löp möp de değil yani. Kana hiç yorum yapamıyorum anlamıyorum çünkü

ordaki ablalar bağırsak kanı yazmışlar. Konuya hakim olmalarını anladım ama iç hastalıkları uzm gibi konuşanlara da anlam veremedim. Açıp okuyorum ben de çok etkilenitorum arada anasayfada denk geldikçe bakıyorum artık bir şey öğrenirim diye.