- 4 Temmuz 2015
- 645
- 645
- 103
Kızlar merhaba yepyeni bir sorunumuz var !!! Dün akşam bir anda arka arkaya gelen üç kocaman kaka. Birincisi normal ikincisi kanlı üçüncüsü yeşil kanlı mukuslu mukusun içleri kanlı ! Hemen en yakın hastaneye kaka tahlili. Sonuç: amip kisti, bol lökosit ve 20-25 eritrosit. Dr dedi ki bu aylarda amip olmaz alerjik durumdur. Rahat edemedim medipole gittik acile. Şans kendi dr muz nöbetçi. İstanbulda amip görülmez görülse de bu aylarda görülmez tahlil sıkıntılı olabilir yeniden yapalım ayrıca amip antijeni ve gaita kültürüne de bakalım dedi. Sabah 4e kadar çığlıklar gazla çıkan o gıcık kakadan yine hemen tahlile gitti. Amip antijeni için yeterli olmamış yeni kaka gidecek kültür sonucu hafta ortası çıkacak ce tahlil somucu tertemiz. Amip lökosit yok! Hemen yediklerimi gözden geçirdim. Daha önce denediğim antep fıstığı çok yüksek ihtimalle suçlu! Allah kahretsin beni neden yedim diye kendimi yiyorum. Cuma akşamı yemiştim. Etkisi ne zaman gidiyordu kızlar ? Bol gaz karin agrisi popo kizarikligi huzursuzluk var ha bir de dun sabah gogsunde bir adet dokuntu gormustum. 3 gundur de kusmasi artti zaten. 15 gunde atiliyordu vicuttan ama bu kaka isi ne zaman duzeliuordu?