- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
- 133
Sana o kadar çok katılıyorum ki ağzına sağlık. bende 3 gün hiç birşey yapmadan oturdum 280 sayfayi okudum. Burada çok zor anları ni paylaşan arkadaşlar olmuş. ama sonra ne olmuş bilmiyoruz . ne olur Allah rızası için yazsinlar ya. ne yapmışlar ne olmuş ek gıda denemeleri nasıl geçmiş. geçmiş mi. . . .başlarda konuya yazanlar düzelip düzelmediğini yazmadan bırakmışlar. bazı doktorlar kanı mukusu veya ürtikeri bırakıp 3 gün kuralıyla diyeti açtırmak istiyor. bebek çok ciddi tepki vermedikçe emziren annenin yemesini istiyor. katı diyetlerin artık terkedildiğini söylüyor. (şişmiyorsa ağır egzama olmuyorsa kilo kaybı yaratacak kadar aşırı kusmuyorsa vs.) bazı doktorlarsa en ufak bi alerjen tüketilmeden beslenilmesini, emziren anne diyet dışına çıktıkça bebeğin iyileşme sürecinin uzayacağını söylüyor. keşke düzelenler nasıl düzeldiğini de yazsaydı da 200küsür sayfayı boşuna okumasaydık
pek araştırma da bulamadım internette. Allah beterinden saklasın ama bu da garip bişeymiş. anne sütüne devam etmek için ciddi savaş veriyorum![]()

cumayı bekliyorum. kabağın çekirdekleri çıkarmak mı lazımdı ???