- 30 Ocak 2016
- 185
- 223
- 103
- 38
prensseess @Sevilay_ay
florida2016 kizlar bebeklerinizin alerji durumları nasıl su anda? Uzun zamandır girmemissiniz.
merhaba :) ben doktoru değiştirdim. kendim bayağı bişey yemeye başladım az kaldı yemediğim. bebeğimize de katı gıda veriyoruz bayağı tolere ediyor. açıkçası ya hatalı teşhisti ya geçti ya da ben bu ihtimal karşısında aşırı paniğe kapıldım gözlemleyemedim ve doktorlara yanıltıcı bilgi verdim. hangisi oldu bilmiyorum. artık düşünmek de istemiyorum..
4 ay civarı diyet yaptım şimdi önce ben yiyorum sonra ona yediriyorum çok şükür 5 çeşit veriyorum 6 ya geçicez. yine temkinliyiz ama. kan artık yok. döküntüleri de çok gıdayla ilgili görünmüyor. ilgi kuramıyorum artık. yediği değişmeden de çıkıyor. günde bir kez hafif bi kusma başladı ama normal bebek kusmasıymış. fışkırma gibi değil ve su gibi.kilo alımı iyi. doktora sürekli söylüyorum her gördüğümü.
dediğim gibi yine temkinliyiz tek tek 3 gün deniyoruz gıdalara hem o hem ben. 6 aylık ve hala emiyor. 1 aydır kendisi de yiyor. doktoru da şu an teşhis aşamasında var da demiyoruz yok da demiyoruz gözlemliyoruz.
çok bölük pörçük yazdım ama içinize sinen doktoru bulun onunla devam edin. bir çok şeyi okuyarak yapabiliriz ama tedavi öyle birşey değilmiş bunu anladım.
herkese çok çok geçmiş olsun. anneliğimizin ilk ayları malesef talihsiz oldu. inşallah bundan sonrası çok güzel olur bebişlerimize Allah şifa versin :)
doktor çok önemli gerçekten. Bizimki de çok önemsemiyo sanki. Süt ürünleri ve yumurta yeme dedi sadece bana. Benim Bebisimin kakasi normaldi, yanakları kızarıyodu alerji olduğunda. Ama 2 haftadır kakasi da mukuslu. Başka şeylere de alerjisi var sanırım. Yediklerime dikkat ederek anlamaya çalışıyorum artık