Herkese merhabalar...
Kızım 24 agustos doğumlu. Doğduğundan beri uykularımız çok sıkıntılı ayrıca kabızlık sorunumuz da hep vardı hala var

gece sık uyanma uykuya zor dalma ve gaz problemi. Çok hareketli bir bebek olmasına rağmen alttan gaz çıkartamıyor tüm gece çıglıklarla uyanıyor. Kakamızda çok fazlaca mukusta vardı. Ben süt ürünleri alerjisi olabileceğini hep düşünüyordum ama ek gıdaya başlayınca 3gün kuraliyla 4-5 cay kaisgi yogurt denemesi yaptik ve vucudu tepki vermeyince sevinmistim. Sonrasinda ben bir deneyeyim diye bir suredir yogurt sut peynir cikolata yumurta vs yemiyordum ama tabi kati bir sekilde kesemedim kahvaltida vs arada yiyordum. Benim kizimin gaz sikintisi ve gece sik uyanmasi bitmeyince 2 gun once tekrardan yemeye basladim herseyi. Fakat sut bana dokunuyor diye hala icmiyorum. Iki gun once sutlu tahlilli kasik mamasi vermistim kizima cok yemeyince ogleden sonra da yogurt corbasi verdim daha once yogurt denemesi yaptigimiz icin rahattim. Ertesi gun yani dun de yine yogurt corbasi verdim cok icmeyince ben de ilk kez kirmizi pancar yapip verdim. Aksamina resimdeki gibi oldu kizimin vucudu. Ve benim kafam karisti acaba pancardan mi oldu yoksa sut urunleri mi ? Burada dogru duzgun bir doktor yok bilenler bana bir yardimci olabilir mi ne yapmam lazim nasil bir yol izlenmeli?