Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhaba
Kızım için alerji testi yaptırdım sonuçları paylaşıyorum anlayan varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba
Kızım için alerji testi yaptırdım sonuçları paylaşıyorum anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Eki Görüntüle 3152367
Kızınız kaç yaşında? Testte alerji yok gibi gözüküyor, süt ve yumurta tüketmeye başladınız mı?
Ben de kızıma süt spesifik ige yaptırmıştım negatif çıkmıştı, süt ürünlerinde sorun yaşamıyoruz fakat direkt süt içtiğinde çok kötü pişik olmuştu. Yani bu testler tam olarak alerji geçti anlamına da gelmiyor bazen.

Kızım 1 aylık sulu mukuslu ishal şikayetimiz var kaka da kan görmedik. Ama daha önce yaptırdığımız kaka tahlilinde inek sütü alerjisi çıkmıştı doktor diyet vermemişti ama ben yinede süt ve süt ürünleri tüketmiyorum şimdi ne yapacağımı şaşırdım

Hacamat sadece bir kere mi yapılacak yoksa düzenli mi yapılması gerekiyor

Kan testi mi oluyor bu yoksa deri testi mi

Merhaba aynı yollardan geçmişsiniz. Benim de kızım 4 aylık diyet yapıyorım ama düzelme olmuyor. Ve her şey rota aşısıyla başladı. Sizin süreciniz nasıl devam etti?

Merhaba aynı şeyi yaşıyorum. Sizin süreciniz nasıl ilerledi?

Merhaba benim kızım şuan 48 günlük bizde 35 gündür bu kaka sorunu yaşıyoruz medipol hastanesi devlet hastanesi olarak çocuk doktoru gastroentoloji doktorlarına gittik testler yapıldı ultrason çekildi ama çocuğumun neyi olduğunu asla bulamadılar doktorun biri bu alerjik bebek kakası değil dedi ama baktığımda buna benzer hep kakalar neyi var anlayamıyoruz çok sancı çekiyo kaka yaparken genelde ağrıdan ağlıyo uzun süre kaka yapamıyo ıkınıyo kıpkırmızı oluyor

Eklentiler

• IMG_7265.webp
    23 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_7276.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_7441.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_7618.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_7141.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 11
Alerji değilse ne diyorlar peki? Bir tanı koymadan direkt gönderiyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…