• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kızlar bu şekilde beslenerek süt kalır mı ? Zamanla azalacak...Kaş yapalım derken göz çıkacak :/ sabah domates dereotu zeytinyağı çay beyaz ekmek yedim.domates tüketmiyor musunuz yani?

Kızlar bu şekilde beslenerek süt kalır mı ? Zamanla azalacak...Kaş yapalım derken göz çıkacak :/ sabah domates dereotu zeytinyağı çay beyaz ekmek yedim.domates tüketmiyor musunuz yani?

Canım ben uç hafta diyet yaptım. Ve şunu dedim bol su bol dinlenme ( bu imkansız) bol süt :))) sukur azalma olmadı canım. Kar zarar hesabı birazda
Onun metabolizma si buna musait değil :( ama özel mamalarla olur da yetmezse destek var :) ama inan azalmadi öyle aman aman. Annem başımın etini yedi ama yeşillik yedim ben de. Bu arada domates alerjen ama belki size dokunmaz bunu da ilerleyen süreçte anlarız.

Baskan o icindekiler kan mi ben mi yanlis gordum acaba
parlak olanlar dimi...
Yaa sanki. Hani şuan ek gıda olsa havuö vs dersin ama ? Bilemedim...
Alenay Alenay hatırlayamadım mama veriyor musun?

Karıştıruor olabilirim , sadece pirinç lapası yiyordun? Öyle mi hala?

Henüz tam düzelmemiş.
Diyette hiç kaçamak yoksa eğer gözden geçir yediklerini. Hatta birlikte gözden geçirelim. Hiç beklenmedik şeyler çıkabiliyor.

Domates salça tüketmeyeli çok oldu:)
Ayrıca inan
bol süt= mutluluk(huzur)+uyku
hatta uyumasanda dinlenmek bile yeter

Şuan ne yiyorsun?
Baskan o icindekiler kan mi ben mi yanlis gordum acaba
Et sut ve yumurta haric herseyi yiyorum. Pirinc lapasini ishali gecsin diye yiyordum.
Sadece anne sutu veriyorum.
Kakada kan yok ama niye bu kadar kirmizi cikmis anlamadim. Normalde rengi daha farkliydi.
Mukus dunku kakalarina gore baya azalmis ama tamen gecmedi henuz. Bu saate kadar 8 kaka yapti. Dun bu saatlerde 11 i gormustuk. Sanki damla biraz ise yaradi gibi.
He birde bugunku kakalarinda hic kan yoktu.

Et sut ve yumurta haric herseyi yiyorum. Pirinc lapasini ishali gecsin diye yiyordum.
Kakada kan yok ama niye bu kadar kirmizi cikmis anlamadim. Normalde rengi daha farkliydi.
Mukus dunku kakalarina gore baya azalmis ama tamen gecmedi henuz. Bu saate kadar 8 kaka yapti. Dun bu saatlerde 11 i gormustuk. Sanki damla biraz ise yaradi gibi.
Bazen flaştan veya ışıktan kan gibi olabiliyor.
Kaka sayısı çokmuş :/
Keşke pirnç lapası yediğin dönem yavaş yavaş açarak gitseydin :( alerjenleri belirlemiş olurdun.

Eğer bu şekilde devam ederse biraz daha kıs derim ;)

Yaptığım radikal kararı açıklıyorum. Düzelir gibi olan ama bir türlü düzelmeyen kaka için menüyü değiştirdim:/

Zeytinyağlı pirnç pilavı ve pirnçle yapılacak şeyler
Marul
Zeytin
Zeytin yağı.

Ekmek yok patates yok.
Bu akşamdan itibaren başlayacağım buna ;)
ctesi doktora gideli bir ay olacak o günden beri hiç ilerlemediğimizi düşünüyorum :(

Ben su yağ unla kendime ek
Yaptığım radikal kararı açıklıyorum. Düzelir gibi olan bir türlü düzelmeyen kaka için menüyü değiştirdim:/

Marul
Zeytin
Zeytin yağı.

Ekmek yok patates yok.
Bu akşamdan itibaren başlayacağım buna :KK66:
ctesi doktora gideli bir ay olacak o günden beri hiç ilerlemediğimizi düşünüyorum :KK43:

Patates de alerjik olabiliyormus canım. Yani ekmek ve patatesi aynı anda mi bırakacaksın. Sen suyu değiştirmis miydin?

Canım gaita testi yaptirdin mi yakın surecte?

Buyuk ihtimal telefonun kamerasi yuzunden cikmistir canim iyiye gitmesine sevindim canim insaallah tamamen iyi olur

Yaptığım radikal kararı açıklıyorum. Düzelir gibi olan ama bir türlü düzelmeyen kaka için menüyü değiştirdim:/

Marul
Zeytin
Zeytin yağı.

Ekmek yok patates yok.
Bu akşamdan itibaren başlayacağım buna :KK66:
ctesi doktora gideli bir ay olacak o günden beri hiç ilerlemediğimizi düşünüyorum :KK43:
Cnm taze patates dokunuyor bunu bil colyak testi mi yaptirsan ki

Ben su yağ unla kendime ek

Patates de alerjik olabiliyormus canım. Yani ekmek ve patatesi aynı anda mi bırakacaksın. Sen suyu değiştirmis miydin?
Aslında patatesten çok şüpheli değildim. Ama bilemiyorum.

Suyu değişmedim. O da sırada bitsin damacana değişeceğim.
Yarın tariş in zeytinyağını ve himalaya tuzu da alıcam.

Of var ya neye aman o ne öyle antin kuntin iş dediysem şuan onları yapıyorum :işsiz:
Kopasıca çenem!

Cnm taze patates dokunuyor bunu bil colyak testi mi yaptirsan ki
Ah yaa yediğim patates genelde taze patates :(
Şu ince kabuklu olanı dimi taze patates:/ acaba ondan mı bi iyi bi kötü oluyor:/ neyse iki güne belli eder kendisini zaten.
Yoksa mamaya başlıcam, sütü de sağarım artık :/
Bir aydır yol alamamış olmak çılgına çeviriyor beni.
Hiçbir test yaptırmadım. Yapmıyor. Gerek yok demişti.
Bakalım ctesi test yapacak mı :(

Teldeki fotoları hangi gün ne yedim hangi kakalar oldu diye tek tek fotoğrafları slayt yapıcam.

Of var ya neye aman o ne öyle antin kuntin iş dediysem şuan onları yapıyorum :işsiz:
Kopasıca çenem!

Ah yaa yediğim patates genelde taze patates :KK43:
Şu ince kabuklu olanı dimi taze patates:/ acaba ondan mı bi iyi bi kötü oluyor:/ neyse iki güne belli eder kendisini zaten.
Bakalım ctesi test yapacak mı :KK43:

Teldeki fotoları hangi gün ne yedim hangi kakalar oldu diye tek tek fotoğrafları slayt yapıcam.
Evet cnm ince kabuklu olan taze patates alerjen sayiliyor

Kopasıca çenem!

Ah yaa yediğim patates genelde taze patates :KK43:
Bakalım ctesi test yapacak mı :KK43:

Ben bir ara suyu degistirdim erikli aldim sanki daha farklı olmuştu. Erikli de çok güvenilir mi bilemiyorum o ayrı...

Evet taze patates riskli. ( benim kocam da gider ne dokunabilir hepsini alip geliyor eve . dediğim halde )

Benim doktorlardan biri de testten çok ysna değildi belki testi ankaraya gidip yaptıracağım için çok onermedi. Negatif çıkabiliyor ys o yüzden

Ben bir ara suyu degistirdim erikli aldim sanki daha farklı olmuştu. Erikli de çok güvenilir mi bilemiyorum o ayrı...

Evet taze patates riskli. ( benim kocam da gider ne dokunabilir hepsini alip geliyor eve . dediğim halde )

Benim doktorlardan biri de testten çok ysna değildi belki testi ankaraya gidip yaptıracağım için çok onermedi. Negatif çıkabiliyor ys o yüzden
Arkadşımdan edindiğim bilgiye göre;
Hayat yada pınar su. İkisinin de suratına bakmam.
Biz buzdağı kullanıyorduk, bakanlığın açıkladığı puana göre en yüksek puan almış oydu:işsiz:

Tuzu migrostaki himalaya tuzu kull.

Zeytnyağı tariş :/ ( bizim dünürlerin zeytnyağını kullaanıyorum, onu da değişicem)

Bir deee kuzu etini söylemiş miydim?
Kasaptan alırken dana etinin kanı bulaşmış olabilir dedi. Kuzu etinde Ondan kalmış olabiliriz:(
Migrosta külbastı kuzu varmış.

Evet cnm ince kabuklu olan taze patates alerjen sayiliyor

Bu arada gece okudum ve sabah tekrar bakarken inşallah kabustur diye baktım.
Ama ne yazıkki kabus değilmiş, dopruymuş:(

Arkadşımdan edindiğim bilgiye göre;
Hayat yada pınar su. İkisinin de suratına bakmam.
Biz buzdağı kullanıyorduk, bakanlığın açıkladığı puana göre en yüksek puan almış oydu:işsiz:

Tuzu migrostaki himalaya tuzu kull.

Zeytnyağı tariş :/ ( bizim dünürlerin zeytnyağını kullaanıyorum, onu da değişicem)

Bir deee kuzu etini söylemiş miydim?
Kasaptan alırken dana etinin kanı bulaşmış olabilir dedi. Kuzu etinde Ondan kalmış olabiliriz:KK43:
Migrosta külbastı kuzu varmış.

Ben normalde de hayat ve pınar icemem ki çeşme suyu gibi gelir. Biz kaynak su içiyorduk direk :) bakalım su ısı ne iş.

Kuzu kesseniz canım ya da kesen yerler vardır kiloyla almaktansa daha güvenilir olur. Eğer kuzu etinden geçerseniz tabii ki. Önce güvenilir bir yerden bulmak lazım kuzuyu. Biraz zaman geçsin dene tekrar.

Ben normalde de hayat ve pınar icemem ki çeşme suyu gibi gelir. Biz kaynak su içiyorduk direk :) bakalım su ısı ne iş.

Kuzu kesseniz canım ya da kesen yerler vardır kiloyla almaktansa daha güvenilir olur. Eğer kuzu etinden geçerseniz tabii ki. Önce güvenilir bir yerden bulmak lazım kuzuyu. Biraz zaman geçsin dene tekrar.
Hadi 3 kisi birleselim bi kuzu ya girelim :kk77:

Back
X