ben de paylasmayi cok istiyorum neler yapiyorsunuz su anda.biz 1 aydir laktazim damla kullaniyoruz ve ben diyet yapiyorum.once sut diyetiyle basladik.sonra doktor diyete yumurta findik fistik ceviz balik ve soyayida ekledi her ihtimale karsilik.bizim tek belirti kakada kan ve yesil mukuslu kakaydi. su an daha iyi durumdayiz.kakasi baya duzeldi.ve diyete baladigimdan beri kan once azaldi sonrada 20 gunde 1 kez gordum.onceleri gunde 4-5 kez kaka yapiyordu.simdi 3-4 gunde bir yapmaya basladi.kakasinin rengi cok duzeldi.sizde durum nasil.ek gidaya basladin mi.ben 2 haftadir meyve sularina basladim.yakinda sebze puresine de basliycam.maalesef peynir yogurt yiyemeyecek kuzum.
merhaba cnm. bende yaklaşık 2 aydır laktazim damla kullanıyorum. bizde inek sütü alerjiside var. ve benım bebeğim 2 aylıkkken emmeyi bıraktı. sağarak veriyorum. tabi sıkı bir diyet uyguluyorum. süt ve ürünleri fındık fıstık ceviz balık domates bende yemiyorum. kakası düzeldi benimki günde 7-8 yapıyodu şu an günde 3 ffelan yapıyor. kan bizde hiç olmadı ama ishal pişik huzursuzlık ve cildinde alerji hep oldu. alerjileri şu ara arttı o yüzden ben ek gıdaya başlayamadım. korkuyorum artık. bikaç kez elma ve şeftali suyu vaerdim kulaklarının arkasında bişeyler çıktı.alerji içinde damla kullanıyorum. bizde durum böyle. sizde inek sütü alerjisi var mı?
birde dikkat et patates de laktoz var ben onuda yemiyorum şu an. haftaya iyi bir alerji uzman ile rand. var. sizinde alerji gb şeyler çıkıyor mu?laktazimi kac damla kullanıyorsun?
allah şifa versin yavrularımıza