hayır süt proteini almadığı için sorun yaşamadığı anlamına gelir. sen yediğinde yine aynı şeyi yaşarsınız... onun için 1 yaşa kadar diyetine dikkat etmek zorundasın, aynı şekilde 6. ayda katı gıdaya başladıktan sonra oğlunun diyetine de dikkat etmek gerekiyor (bizim insanımız maalesef bebek beslemeyi çok sever sürekli tetikte olmak zorundasın, bilmeyenler ve "amaaaan bi şey olmaz"cılar dolu etrafta)
çabuk dediğin 15 ay be arkadaşım gel bana sor1 aylık bile değildi alerjiyi yakaladığımızda, 15 ayımızı bitirdik 16yı dolduruyoruz daha yeni açıldı diyetimiz ama buna şükür yıllarca hatta ömür boyu çeken var sonuçta
![]()
15 tabi uzun bi süre, ama ben 3 yaş civarı geçeni de duyunca kısa gibi geldi gerçekten

bişey olmaz diyen çok şimdiden, ben yemem dediğimde kendi ailem bile o kadar da değil diyor. ben de etiket okuyorum sürekli -gıda etiketlerini - ama tam olarak bi listem yok, doktorum sadece süt ve süt ürünleri dedi.
ek gıdayı düşünüp duruyorum özel mamaların tadının hoş olmadığını da burdan okudum ( dün günümü bu topiği okuyarak geçirdim)
geçtiği kan testinde mi anlaşılıyo yoksa sütü deneyip sonuçta da alerjik belirtiler kaybolduğu zaman mı?
Son düzenleme: