- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
BiZde 3 sefer haata diye antibiyotik verdiler hiç yere ab aldı. Kimse anlamadı oysa alerjiden. Tıkanıomuş. Evet alerji ilaçşarı uyku yapar maalesef. Bize ilaç vermedi ama bizde döküntü olmadı. Bi sefer oldu zyrtec verdi onu da içirmedim gerek duymadım çünkü sizinki kdr döküntü olmadı çok az kabardıevet yerım ölçek verdi ama yinede tedirginim ilacı verdiğim akşam okadar güzel uyorki muhtemelen ilaç uyutuyor. bunada şükürler olsun tabi size verdimi peki ilaç diyet yapıyorum anne sütü aldığı için bende oğlumda diyet yapıyoruz ve okadar çok doktora danıştımki hepsi farklı şeyler söyledi ve sadece 3 doktorum alerji testi yaptırma dedi ve yaptırmama kararı aldım. çok az deneme yaparak az çok süt harici nelere alerjisi olduğunu öğrendim. alerjisi olan ürün yediğim yada yediği gün ilk önce burnu tıkanıyor ordan anlaşılıyor. okadar farklı belirtiler gösteriyori önceden soğuk algınlığı diyordum bilmediğim için zaten doktor eğerki çok yoğun alerjisi olduğunda bu ilacı vermezsen astım olur demişti