İştahsızlık,meme reddi alerji belirtisi ama başka bir belirti yokmuş.Hemen aklına alerjiyi getirme bence.İdrar yolu enfeksiyonu yapabilir.Doktorunla irtibatta ol bence.Bizde mukuslu gürültülü kaka,kulak arkasında hafif kızarıklık,makatta hare şeklinde kızarıklık,meme reddi var.İyi geceler kızlar, bebeğim 57 günlük oldu bugün 19 gün hastanede yattik idrar yolu enf. Ve kanda ureme sebebiyle. Hastaneden çıktıktan sonra bebeğim en bastan emme ve süt sorunumuz olduğu için biberon ile beslendi dogumunun 2.günü biberonla mama verildi hastanede. Evdede baya uğraştım alması için ama yok.. Hastaneye yatinca bir sure emmeye başladı beni ama sutum yetersiz yavrum doymuyor ki.. Neyse benim bebeğim, son zamanlarda kusuyor, istahi hiç yok. Meme almıyor , doğduğundan beri huzursuz ve ağlıyor surekli aklıma bu sut alerjisi olabilir mi sorusu takıldı.. Sizlerin ilk belirtileri nelerdi acaba.. Ciltte kızarıklık döküntü kanlı veya mukuslu kaka yok.. Makat kısmı biraz kızarık ama bilemiyorum.. Derin uykudayken az önce mama verebildim şimdi basindan ayrilamiyoum ya kusarsa diye Allah korusunbu arada sütumu sagiyorum çıkanı vermeye çabalıyorum hep