- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 373
- 38
Krem niye? Pişik mi var yoksa çatlaktan sebep mı?Arkadaşlar kızım 4 ay 12gunluk.1.aydan itibaren kakasında sürekli kan görmeye başladım tabi ishal gaz hepsi biaradaydı.başlarda yeşil mukuslu ara ara kan vardı ama son 1buçuk aydır sık bi şekilde kan görmeye başladım bu arada bebeğim zor emiyor sınırda kilo alıyor zaten uyutup veriyorum.sadece anne sutu alıyor.amip çıktı 2-3 gün flagyl kullandık tekrar gaita yapıldı temiz çıktı bıraktık ama ben amip olduğunu duşunmuyordum.şikayetimiz hala devam ediyordu emmek istemiyor az emiyor tekrar tahliller yapıldı gaita idrar kan hepsi temiz çıktı daha sonra alerji bolumune gittk bana 1ay sedece süt ve süt ürünleri diyeti verdi.uyguladım ama şikayetim hala devam etti burada yine amip çıktı flagyl başladık 7gun içirdim tabi yarım yamalak istemiyodu bebeğim çıkarıyodu tahlil yapıldı bidha var amip napacağımı şaşırdm bugün tekrar gittik alerji druna ay olmuştu çünkü tekrar 20gun diyey verdi olmazsa gastrolojiye yollarım dedi.biz genel cerrahada gittik makatta çatlak olabilir dedi krem falan verdi.ben napıcam bilemedim diyet mi ilaçmı kremmi ? Ve ilçede oturuyorum üstelik doğudayım şartlar yetersiz.kusma ateş yok.ama huzursuz.lutfen bana yardımcı olun
Neler tüketiyorsun bilmşyorum ama sadece süt ürünleri alerjisi olmaya bilir.
Belki süt ürününe alerjiniz ypk ama yumurtaya var veya glutene veya kuruyemişe.
Doktorlar en sık görülenin süt olduğundan sebep süt diyeti veriyorlar .
Daha sıkı bir diyet ve bol bol gözlemleyerek tespit edebiilirsin

İşe not etmekle başla. Hergün ne yediğini not et ve o gün ve ertesi 3 gün kakayı kontrol et. Şüphelileri ele

Tabi en güzeli kati siyet ile başlamak ama doktor değilim bu tavsiyeyi vereyim.
Birde süt ürünlerinin çapraz bileşenlerine de dikkat et.
Hiç beklnmedik şeyler çıkabiliyor insanın karşısına.
Face de alerji ile yaşam platformu var, orada deneyimli anneler bibrine destek oluyor. Oradan da yardım alabilirsin.