- 4 Temmuz 2015
- 645
- 645
- 103
Bir de ailelerin yanında şikayetler artıyor kalabalıkta bebekler de daha huzursuz oluyorlar ya sanki kötü bakıyormuş gübi veya fazla pimpirikleniyormuş gibi hissetmiyor mu insan kendini güler misin ağlar mısın:)) ankaraya gittik uçağa bünmeden sıfır pişik uçaktan indim havaalanında bir baktım aaa pişik !!! Annemler geldiğinde de bir ay kadar önce geldikleri gn mene reddi başlamıştı şaka gibi!!! Oynuyoruz gülüyor keyfi yerinde ablam arıyor citak ciyak o da diyor ki noldu yine biye ağlıyor:)))Yaa o saçmalık bende de var :) sabah ben açken süper
Doyunca yeşil veya mukuslu
Annemlere geldiğinden beri yeşil kaka da yapıyoruz
Sen sevze falan yersin cnaım yaa o kadar kasma![]()
Süt ve ürünlerini yemem canım zaten paket gıda falan tüketmiyorum yumurta da yedim bugün. Dün ıspanak yeşili kakalardan sonra benimki daha hiç kaka yapmadı hatta tam 24 saat oldu bi rengini görseydim bari. Gerçi dr o denli yeşilse alerjiyle alakalı diyete devam edince düzelecek dedi. Böyle kızımın ek gıdaya başlayınca nedense yoğurt yiyememe durumu geldi bugün hep aklıma. Minik kavanozlar almıştım hamileyken hem öğrenir onlara mayalarım hem de yoğurt yapma mak iinesi alır onda yaparım diye :)) anlamadığım şu ben ilk zamanlar deli gibi süt peynir tüketiyordum kakada hiç kan görmemiştim aonradan nasıl bu denli zarar veriyor acaba içeriye