Eşim diyetime de bana da sinir oluyor.bir kaşık suda boğacak beni.benim lafıma itimadı yok.evet sütüm azalacak belki ama ne yapayım

yemek yedikçe coşuyor.bugün neredeyse hiçbirşey yemedim diyetin dışına çıkmadım.bebeğim aç mı diye mama veriyorum onu da almıyor.şeker katalım diyor.ben istemedim.herşeyime sinir oluyor.annesine sordu.şeker olmaz deyince söndü biraz.kime laf anlatacam çok yoruldum.duru uykusunda ağlıyor

gözünden uyku akıyor dayanamıyor dalıyor.5 dk sonra yine Uyanıyor.uykuda dudakları bükük hep.çok üzülüyorum.canı çok yanıyor

sürekli ders Verme çabası içinde.akşamüstü daldı.al kucağına da yemek yiyeyim dedim.öf bir başladı.alıştırdın bunu da koy yerine de bilmem ne...ben gerizekalı mıyım kolum kopana kadar bebek avutayım yok yani mal mıyım...sol kolum uğuştu Hahaaay ne güzel hayat şimdi sağda sıra..yok da maksadı üşenmesi.gittim yerine yatırdım.niyekim 10 dk ya uyandı ben yerken.aldı kucağına gezdirdi.dedim ne fark etti? Hep ters ya adam.bu adam böyleee,bebeğim zaten durumu belliiiii....benden başka herkes bilirkişiiii...bir gün herkese bi Patlıcam...sonra çekip gitcem.yangın vaaaaaarrr!!!