Herkese merhaba, biz alerji doktoruyla devam ediyorduk, pazartesi günü bir pediatrik gastro prof.la görüştük bir üni. hastanesinde. Bizde de kakada kan yok, gizli kan da bakıldı, yok, ama bu doktor da belirtileriniz alerjiyi düşündürüyor, sadece laktoz intoleransı değil dedi. Bir de kilo persentili yüzde 1 e düşmüş ne yazık ki. Ben diyete devam. Yalnız şöyle bir şey söyledi, tüm olası alerjenleti birden kesersen ne olduğunu anlayamayız dedi. Şimdi sadecr süt diyeti yapıyorum, sonra yumurta deneyeceğiz mesela. Bir de zaten uzun zamandır diyet yaptığımdan kan testi bizi yanıltır dedi. Yine de yaptık kan testi, sonuçları geç çıkıyor biraz. Bir de gaita istedi. Günde 3-4 kez kaka yapan oğlum 3 gündür günde 1 kez akşama çekti kakayı. Dün ve pazartesi sabahtan 4 e kadar hastanede bekledim yapmadı. Bugün 8 e kadar buradayım artık, kaka nöbetinde. Dr ishal olduğumuza inanmayacak bu gidişle. Hastane de eve uzak, evde yapsa getirsem desem o da olmaz. Offf, dua edin nolur bugün yapsın, bütün işi gücü bıraktım, sabahtan akşama hastanede kaka nöbeti tutuyorum.