- 20 Ekim 2018
- 911
- 1.677
- 33
Merhaba benim gibi başından bu tür sorunlar gecirmiş annelerin bilişime ihtiyacım var
çok kafama takıyorum artık benim kızım şuan 1 hafta sonra 5 aylık olucak 2 aydır kalasından kan gelıyordu işk başlarda görünmeyecek kadar küçük olduğu için aldırış etmedim ama son haftalarda çok sık gelemeye başladı ve sürekli huzursuzdu çocuk doktoruna götürüp durumu anlattım gaitada gizli kana bakıldı ve pozitif çıktı idarında enfeksyon çıktı doktor kanamanın süt alerjisinden olabileceğini ve diyete başlamamı söyledim ya yeterki o kanı görmeyim hiç umrumda değil aç bile kalırım ben neysee enfeksyon için antibıyotik verdi 1 haftadır kullandım idrar testi tekrarlandı ama enfeksyon gecmemiş kakada kan hala gelmeye devam edıyor ben çok dikkat edıyorum ama neden böyle oluyor çok üzgünüm sizce neyapmalıyım bi alerji uzmanına gitsem deri veya kan testinde neye alerjisi olduğu çıkarmı acaba yada başka bir sorunmu var bilemıyorum tekrar idrar kültürü verdik onun sonucu 1 hafta sonra çıkacak biz bu arada bebeğime rwflor probiyotik ve antibiyotik kullanmaya devam edıyoruz ben dıyete devam edıyorum lütfen başına böyle birşey gelen varsa bana akıl fikir versin ya ben artık düşünmekten uyuyamıyorum bebeğime bakınca ağlayasım gelıyor artık