- 13 Aralık 2023
- 173
- 96
- 18
- 25
Çok üzüldüm rabbim acınızı hafifletsib bende cvs yaptım . Test sonuçları temiz çıktı o esnada gelmişken bir de muayene olayım dedim 16. Haftadaydık kalbi durdugunu ögrendim hemen yatış yaptıkKaybettim maalesef siz ne durumdasınız?
Acaba gebeliğiniz nasıl ilerledi banada aynı teşhis koyulduMerhabalar çok fazla zaman geçmiş, neler olduğunu yazar mısınız banada yaygın cilt ödemi ve kistik higroma dendi
Merhabalar canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ben 13. Haftada öğrendim cvs yaptırdık genetikla alakalı bir sıkıntı olursa direk alınacaktı çıkmazsa kalbînin durmasını bekleyecektik. Sonuçları almaya giderken muayene de ögrendik 16. Haftasa kalbi durdu maalesef. Normal dogum + kürtajla alındı bebeğimAcaba gebeliğiniz nasıl ilerledi banada aynı teşhis koyuldu
Sonuçlar ne çıkmıştı peki teşekkür ederim sağolun sizede çok geçmiş olsunMerhabalar canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ben 13. Haftada öğrendim cvs yaptırdık genetikla alakalı bir sıkıntı olursa direk alınacaktı çıkmazsa kalbînin durmasını bekleyecektik. Sonuçları almaya giderken muayene de ögrendik 16. Haftasa kalbi durdu maalesef. Normal dogum + kürtajla alındı bebeğim
Çok teşekkür ederim sonuçları temiz çıktı patolojiden de temiz çıktı. Size doktor ne dedi tam olarak ve kaçıncı haftadasınızSonuçlar ne çıkmıştı peki teşekkür ederim sağolun sizede çok geçmiş olsun
Kistik higroma dedi 15 haftamdayım 16. Haftada amniyosentez yapılacakÇok teşekkür ederim sonuçları temiz çıktı patolojiden de temiz çıktı. Size doktor ne dedi tam olarak ve kaçıncı haftadasınız
Ben dün gittiğimde ödemin 9mm yükseldiğini öğrendim amniyo sentez için bekliyorum şuan sonuçlar çıkana kadar ne olur bilmiyorum sadece beklemek geliyor elimizden Rabbim yardımcımız olsun yapacak hiçbişeyim yokÇok çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bir durum ben 13. haftam da öğrendim. En son yedinci haftada gitmiştim kalp atışlarını duymaya 13. haftada gittiğimde de kistik Homa ve yaygın cilt ödem olduğunu söylediler ben de çam ve Sakura hastanesine gittim sıvı alındı oradaki doktorun genetikle alakalı bir sıkıntı olursa bebeği hemen aldırmaya hakkım olduğunu söyledi ama genetikle alakası yoksa kendi kendine oluştuysa bu durum ya doğumunu bekleyeceğiz ya da kendi kalbinin durmasını bekleyecektik bu sitede çok araştırdım genellikle zaten 16. haftada 20. haftada bebek çok fazla ödem topladığı için kalbi dayanamıyor ve duruyormuş benim de öyle oldu 16. haftada genetik sonuçlarımı almaya gittiğimde sonuçlar temizdi ben de gelmişken bir tekrar muayene olayım dedim açıkçası şans eseri öğrendim kalbinin durduğunu yoksa bana kalsa ben aylarca gitmem ultrasona hemen yatış yaptılar normal Doğumla kürtajla alındı bebeğim
Hakkınıza en hayırlısı neyse o olsun inşallahBen dün gittiğimde ödemin 9mm yükseldiğini öğrendim amniyo sentez için bekliyorum şuan sonuçlar çıkana kadar ne olur bilmiyorum sadece beklemek geliyor elimizden Rabbim yardımcımız olsun yapacak hiçbişeyim yok
Canım ne yaptın son durum ne olduBen dün gittiğimde ödemin 9mm yükseldiğini öğrendim amniyo sentez için bekliyorum şuan sonuçlar çıkana kadar ne olur bilmiyorum sadece beklemek geliyor elimizden Rabbim yardımcımız olsun yapacak hiçbişeyim yok
Dün amniyosentez oldum doktor ödemde küçükmbir gerileme var dedi test sonucundan sonra tekrar görüşğcez ona göre genetik bir sorum çıkmaz ise süreci izleriz yada si bir karar verirsiniz dedi ben çok umutlanmak istemiyorum kendimi zar zor alıştırdım bişeylere sadece bekliyorum
Canım ne yaptın son durum ne oldu
Canım ne yaptın son durum ne oldu
Dün amniyosentez oldum doktor ödemde küçükmbir gerileme var dedi test sonucundan sonra tekrar görüşğcez ona göre genetik bir sorum çıkmaz ise süreci izleriz yada si bir karar verirsiniz dedi ben çok umutlanmak istemiyorum kendimi zar zor alıştırdım bişeylere sadece bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?