Çocuk Hastalıkları bebeginde koanal atrezi olanlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sevgisiz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
172
53
48
Merhaba,
Bebegim 3 aylık, doğuştan burnun bir tarafı tıkalı 15 günlükken koanal atrezi teşhisi konuldu uyurken devamlı tıkanıyor serum fizyolojik okyanus suyu damlatıyoruz ilk götürdügüm doktor hemen ameliyat edebilirim düzelir dedi 2 doktora daha gittik ameliyat icin büyümesi lazım tekrarlama olasılığı var dediler suan önermiyolar
uykudan devamlı uyanıyo hırıltılar çıkarıp gündüz çok az uyuyo rahat nefes alamadığından
Bebeginde bu rahatsızlık olan varmı yada ameliyat ettiren

Öncelikle geçmiş olsun. Benim kızımda 2 aylıkken koanal atrezi ameliyatı oldu 1 ay sonra tekrar tıkandı maalesef tüm çabalarımıza rağmen. Suan 7 aylık tek tarafla nefes alıp veriyor. Bence de bekleyin yaptırmayın ameliyatı cünkü sonuç olumsuz oluyor

Deniz suyu kullan ama o çekme pompaları işe yaramıyor biz aspire makinası aldık sana da öneririm cünkü büyüyene kadar sana en Laz'ım olan o olacak birde bruno nun spreyi var onu al be kullan odayı nemli tut ve iki saatte bir havalandır yastığı yüksek olsun cok tıkandığı zaman kucağına al biraz rahatlar

Selam benim bebegimde amaliyat oldu bir ay once hastanede yatiyor insallah tekrar kapanmaz sizin bebeginiz simdi nasil

Selam bebegim amaliyat oldu hastanede ilerde nasil olur bilmiyorum cok korkuyorum tekrarliyacak diye bebenizin durumu nasil sizin baska sorunlari varmi burayi arastirdim buldum

Bakar mısınız lütfen aynı durumu yaşıyorum n’aptınız acaba
Merhaba benim çocuğum doğuştan çift taraflı koanal atrezi ile doğdu ve 3 defa ameliyat geçirdi doğar doğmaz yoğun bakıma alındı 5.günde ameliyat oldu ve 2 hafta YB yattı. Daha sonra tekrarladı ve 1 ayda 3.kez oldu şimdi 2.5 aylık. Maalesef sol tarafta yine daralma var ama doktoru biraz daha büyüsün bekleyelim şu anlık nefes almasında ve beslenmesinde sıkıntı yok dedi. Sizin tek taraflı mı

Merhabalar benim bebeğimde 2 taraflı Koanal atrezi tanısı koldu şu anda 4. Ayına girdi ve 3 defa ameliyat oldu hala burnunda borular var evde ben aspire ediyorum ve ne zaman çıkaracaklar çıkardıklarında burnu açılacak mı bilmiyorum. Sizin çoçuğunuzun son durumu nedir umarım her şey yolundadır. Lütfen bana dönüş yapabilir misiniz çok zor durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…