bebeğinde koroid pleksus kisti olan var mı?

Emili40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
10
0
86
Diyarbakır
20 haftalık hamileyim.Bebeklerden birinde koroid pleksus kisti görüldü.doktor amniyosentez yapmayı önerdi.Ama ben karar veremedim.Amniyosentezde düşük riski var dediler.Bu durumda amniyosentez yaptıran var mı?

Benim bebeğimdede koroid pleksus kisti görüldü 18 haftalıkken çok moralim bozulmuştu doktorum detaylı radyoloğa yönlendirdi oda başka anomali görmeyince normal geçer dediler.Hatta benim doktorum geçmeyeni görmedim çok şükürkü birdahaki kontrolümde biri yok olmuştu diğeride minnacık kalmıştı zamanla hepten kayboldu çok şükür.Zaten internettede araştırdım herkesin geçmişti.
Sana amniyosentez niçin önerdi acaba başka problemdemi gördü bilemiyorum yani sadece koroid pleksus kisti varsa geçeceğini söylüyorlar.Amniyosentez yaptıran arkadaşlarımız oldu hiçbirinde düşük olmadı çok şükür.
İnşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun

cevabın için teşekkürler.Senin bebeğinde ikiz miydi ?Benim bebekler ikiz oldukları için 2li ve 3 lü testler yanlış sonuç veriyor dediler.doktor kistten başka kalpte ekojenik fokus gördü.Riskli gebelikten başka bir doktora yönlendirdi.o doktor da kalple ilgili bi sorun yok dedi.Ultrasonda sadece kisti gördü.O yüzden mi amnriyosentez yapalım dedi anlamadım.
Amniyosentez yaptırmaktan korkuyorum.Yaptırmasam acaba bişey var mı sorusu içimi kemiriyor.

cevabın için teşekkürler.Senin bebeğinde ikiz miydi ?Benim bebekler ikiz oldukları için 2li ve 3 lü testler yanlış sonuç veriyor dediler.doktor kistten başka kalpte ekojenik fokus gördü.Riskli gebelikten başka bir doktora yönlendirdi.o doktor da kalple ilgili bi sorun yok dedi.Ultrasonda sadece kisti gördü.O yüzden mi amnriyosentez yapalım dedi anlamadım.
Amniyosentez yaptırmaktan korkuyorum.Yaptırmasam acaba bişey var mı sorusu içimi kemiriyor.
siz doğum yapalı yıllar olmuş.bende de aynı sorun olmuştu 18. haftamda hem kist hemde kalpte parlaklık çıktı.ama 1 ay sonra ikiside kaybolmuştu.doktorum önemsemedi testlerim normaldi.sizin bebekleriniz sağlıklımı doğdu* HALA İÇİMDEKİ endişe geçmedi

Sizin doğumunuz gercekleşmiştir sanırım. Benim de 21.haftam ve aynı kistten mevcut. İnşallah sağlıkla kucağınıza almışsınızdır. Bir sorun oldu mu yazar mısınız

Back
X