Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğine aşı yaptırmayan var mı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
aşı yaptırmamak?
hani Sağlık Bakanlığı nın önerdiği bebeklere yapılan aşılar öyle mi
tabiki yaptırdım 2 çocuğuma da
neden sordunuz?

Sanirim konuyu açtıktan sonra yorumlara küstünüz ben bebegime aşı yaptirmadim iki yasindan sonraya tek doz olarak yaptiricam. Nedenlerini anlatayım iki yasina kadar sinir sistemi zeka gelismi kendini tamamlar bu tamamlanma döneminde asilarin icerisindeki cıva ve alüminyum thiremosal diye geçer prospektuste bu maddeler beyin zarinda birikmeye yol acabiliyor otizmle bağlantısı oldugunu düşünüyorum çünkü bazi arastirmalarda otizmli cocuklarin sac ve dokularinda agir metal birikimine rastlanmis. Diğer bir nedeni iki yasina kadar bir bebege 48 doZ aşi yapmanin mantiksizligi bizler 4 doZ aşi olduk noldu ölduk mü 48 doZ nedir arkadas anne sutunden baska su bile vermeyin denilen bi bebege virus civa ve farkli mutasyonlara ugratilmis dna enjekte etmek ilginctir. Oteki nedeni ise bazi asilari gereksiz bulmam hepatit asisi dogar dogmaz yapilir aşinin koruyuculugu iki yildir iyi hoş peki hepatit miktobu nasil bulasir cinsel ve kan yoluyla 6 aylik bebegin bu hastaliga yakalanma riski 59oooo de bir neyse şimdi aşı dusmani ilan edilicem benim nacizane fikrim su iki yasina kadar beklemen yada karma asilari tek dozlar halinde yaptirman

Simdi soyle birsey var. Asi evet bir nebzede olsa koruma sagliyor ama bir ornek vereyim. Doktora gidip ilac aldigimizda hastaligin siddetine ve yasimiza gore kullanmamizgereken miktari soyler degil mi? Peki asilar neden her cocuga ayni dozajda yapiliyor?Sorun burda iste. Uzmanlarinda bahsettigi bu.Bebeklerin bagisikligi dusuk oluyor dis cikarma döneminde ve verilen asilarkizamikatiyorum belli bir oranda kizamik mikrobuveriyorlar ki vucut tanissin koruma saglasinilerde karsilasirsa. Peki vucut overilenitaniyamiyorsa??? Kaldiramadiysabunyesi? Bu mumkun mu? Evet mumkun cunku bagisikligibir tık daha dusuk cocuklarimiz var.Bu da immun yetmezlik testiyle verilmesilazim diyorlar. Bunu devlet yapmiyor karsilamiyor. Biz aileler kendimiz yaptirmaliyiz. Sonuc otizm, hiperaktivite,astim, alerjenler vebizim basimiza gelen gibi lösemi suan lösemi tedavisi görüyoruz ve ben elimden geldigi kadar anlatmaya calisiyorum sayfamda facebook yalınayak mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…