Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

fileg

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
252
24
318
arkadaşlar bu durumun % kaç oranında yaşandığını merak ettiğim için açıyorum bu konmuyu.
yok yumurtlama günüde hamile kalanlar,yok kız beklerken oğlu olanlar falan vb... bir sürü konu var bide ben konu açayım deyim. Hemde hiç açılmamış ama çok yaşanan bu durumla ilgili yorum yok hiçbir yerde..
haydi bakalım herkesii buraya bekliyorum. ılla kendi başınıza gelmesi gerekmiyor yakınınızda birileride yaşadıysa lütfen yazarmısınız....
sevgilerle......................

Son düzenleme:
ilk bebekde neyse de ikinci bebekte sorun oluyor bu yanılmalar. ilkinde atlatmak daha kolay sanki.. benim ertarfımda yanılan hiç olmadı ne duyduysak o çıktı bebekler..

dr usta bir doktorsa sanmıyorum yanılsın devlet hastanesi falan üstünkörü bakıyor yanılırlar elbette..

senin mi başına geldi bu merak ettim?

Canım bence en çok erkek denilip kız çıkan oluyor.Banada 14.haftada erkek 17.haftada kesin kız dediler.Bence kordonla karıştırıyorlar yada çıkıntıyı erkeğe benzetip sazan gibi atlayıp erkek diyorlar başta sonrada vazgeçip kız diyorlar.Yani erkek denilenin kıza dönme olasılığı daha yüksek bence :)

bencede benim basima geldi mesela bak benim dogumuma 3 gun var ben 17 haftalik ultrasyona girdim ve bana erkek dediler hemde %100 pipisi diyede resim verdiler tesaduf eseri 35 haftada bebek buyuk diye ultrasyona soktular ve kiz oldugu anlasildi :D bakalim yarin yine ultrasyonumuz var bu sefer degismemistir heralde :D

megrayncım ne zamandır konuşamıyoruz.
yine ağzından bal damlıyor diycem:))))))))
inşallah diyorum ama bakalım başkaları ne yazacak.

benim oglumda 7. aya kadar kız dediler hemde bir doktor degil 5 ayrı doktor...7. ayda ögrendim oglum olacagını....:ecrin_bebek:

megrayncım ne zamandır konuşamıyoruz.
yine ağzından bal damlıyor diycem:))))))))
inşallah diyorum ama bakalım başkaları ne yazacak.

:lepi: :lepi: daha yazan çıkacaktır eminim.En çokta erkekti kız çıktı diyen olacak sanırım.

benim oglumda 7. aya kadar kız dediler hemde bir doktor degil 5 ayrı doktor...7. ayda ögrendim oglum olacagını....:ecrin_bebek:

Bak işte buna deli oluyorum.5 ayrı doktor aynı hatayı 7.aya kadar sürdürüyorlar.Gözlükleri varmı bu doktorların :) Ayrıntılı ultrasona veya 4 boyutluya girmişmiydiniz peki 7 ayda?

bencede benim basima geldi mesela bak benim dogumuma 3 gun var ben 17 haftalik ultrasyona girdim ve bana erkek dediler hemde %100 pipisi diyede resim verdiler tesaduf eseri 35 haftada bebek buyuk diye ultrasyona soktular ve kiz oldugu anlasildi :D bakalim yarin yine ultrasyonumuz var bu sefer degismemistir heralde :D

Canım yok değişmemiştir artık Allahın izniyle sen güzel kızını kucağına al en çok sevinenlerden biri olacağım. kaydirigubbakcemile2

megryan canım oglum 7 yaşında..o zamanlar 4 boyutlu ultrasonlar bu kadar çok yaygın degildi hiç girmedim..ayrıntılı ultasonada 7. ayımda girdim ve o zaman ögrendim bebegimin cinsiyetinin kız degil erkek oldugunu....ama etrafımda çok kişi var erkek denilip kızı olan...kız denilip erkek olan daha az....

megryan canım oglum 7 yaşında..o zamanlar 4 boyutlu ultrasonlar bu kadar çok yaygın degildi hiç girmedim..ayrıntılı ultasonada 7. ayımda girdim ve o zaman ögrendim bebegimin cinsiyetinin kız degil erkek oldugunu....ama etrafımda çok kişi var erkek denilip kızı olan...kız denilip erkek olan daha az....

Evet canım katılıyorum kız denilipte erkek olan daha az.Hem maaşallah bayağı büyümüş oğlun Allah bağışlasın.Haklısın 7 yıl önce bu kadar gelişmiş değildi cihazlar.Şimdi hata yapma oranı çok çok az.

11 yıl ve 9 yıl önce yanılmadı ultrason..
7aylıkken kız dedi kız oldu.

12.hafta kendi doktorum kıza benziyor ama daha küçük emin degilim dedi.
15.hafta başka bi doktora gittim %100 erkek dedi.
18.hafta kendi doktoruma gittim %100 kız dedi..yani yine kendi doktorum yanılmadı..o kişide kordonla karıştırmış demekki.ne kadarda emin söylüyorlar hatta bide %100 demelerine gıcık oluyorum:umursamaz:

ben 10 haftalık gitmiştim dr ne hissettiğimi sordu bende hiç bişi dedim.
cinsiyeti 10.haftada belli olurmu ki dedim dr.benzetme yapabilirim dedi ve erkeğe benziyor dedi.ve bence erkek diye ekledi.12.haftada gittim bu seferde kıza bnziyor dedi.evet evet kıza benziyor diye de ekledi.dahada gitmedim ama beni çok sinirlendirdi doktorum.10.haftada tahmin yürütüyor,benzetiyor 2 hafta sonrada kıza benziyor diyo.bakalım önümüzdeki hafta başka bi dr gidecem şimdi iice kesinleşir artık.

canım ya ben seni çoktan doğurmuştur da ondan görünmüyordur dedim. görünce şaşırdım. Ama bugün itibariyle sanırım doğurmuşsundur. Çünkü 27'sinde 3 gün var demişsin.
Eminim şu an bebek le uğraşma telaşındasındır. En kısa zamanda aramıza bekliyoruz. Lütfen yine yaz..... İnşallah Kızını kucağına almışsındır.
sağlıkla.....

Arkadaşlar hepiniz yazmışsınız güzelde. zaten her denilen yanlış çıkıyor demiyoruz bizde...
Yani erkek denipte kız çıkanlar istatistiksel olarak acaba ne kadra diye merak ettim ben.
dediğim gibi benim belirtilerime göre erkek olmasına şaşırdığım için.. yazdım.
Yoksa benim ilk oğlumada dr. 11,5-12. haftada erkek dedi. ve erkek doğdu. herkes şaşımıyor.
Aslında benim bu bölümü o dediğim belirtileri yazıp,erkek denip kızı olan var mı diye yazmam lazımdı galiba:)))
O zaman hadi gelin öyle yazayım uyanlar yorum yapsın.

1- Yüzük(Alyans) testinde yuvarlak çizdi-KIZ
2-oturulan yere makas-bıçak koydular habersizce.makasa oturmuşum-KIZ
3-Habersizce kafama tuz serptiler.Burnuma değil,ağzıma elledim_KIZ
4-Göğüsten gelen 1 damla sıvıyı yarım bardak suya damlattım.Karıştı-KIZ
5-Oğlumda yemediğim kadar meyve yedim-KIZ
6-Özellikle portakal suyuna aşerdim-KIZ
7- Erkekte tuzlu-ekşi,kızda tatlı yenirmiş.Müthiş tatlı yedim -KIZ
8-kan yenilenme durumuna göre en son benim yenilenmiş_KIZ
9-basen-kalçadan kilo aldım-KIZ
10-bebeğin kalp atış hızı 140 ve üzeriyse kız altsa erkek.142-143 idi.-KIZ
11-İdrar donuksa kız parlaksa erkek. Donuktu-KIZ
12-Yumurtlama gününden 2-3 gün önce kız,sonraları erkek. Önce oldu.KIZ
13-Meşhuuurrrrr Çin takvimine göre KIZ
14_Rus takvimine göre KIZ
15-Annenin içine doğarmış derler . Baştan beri pipi görmeme rağmen hala kız hissediyorum.
16-Rüyanızda ne görürseniz o olurmuş.Kız görüyorum.-KIZ
17-Sol göğüs sağdan büyükse kız,değilse erkek. Büyük-KIZ
18-Cildiniz eskiye göre daha yumuşak ise kız,kuruysa erkek. Cildim pamuk gibi.-KIZ
19-hamile kadına elini göstermesi istendiğinde avucunu gösterirse kız,üstünü gösterirse erkek. Avucumu gösterdim.-KIZ
20-Sol göz kapağınızı elinizce hafifçe aşağı çekin. Eğer v şeklinde bir damar yapısı görüyorsanız kızınız olacak.V şeklinde çıktı.KIZ

İşte böyle kızlarrr...Tüm bunlara rağmen doktorlar ısrarla pipi gösteriyor:)))))))Gerçi 1 dr. kıza benziyor demişti....
Bunların aynısını yaşayıp,erkek denildiği halde kızı olan var mı ? sanırım asıl böyle açmak lazımdı konuyu... hadi bakalım!
Bu arada 2,5 hafta falan var doğumuma. kesin yazacam sonucu buraya kızlarrr

Son düzenleme:
1- Yüzük(Alyans) testinde yuvarlak çizdi-KIZ
2-oturulan yere makas-bıçak koydular habersizce.makasa oturmuşum-KIZ
3-Habersizce kafama tuz serptiler.Burnuma değil,ağzıma elledim_KIZ
4-Göğüsten gelen 1 damla sıvıyı yarım bardak suya damlattım.Karıştı-KIZ
5-Oğlumda yemediğim kadar meyve yedim-KIZ
6-Özellikle portakal suyuna aşerdim-KIZ
7- Erkekte tuzlu-ekşi,kızda tatlı yenirmiş.Müthiş tatlı yedim -KIZ
8-kan yenilenme durumuna göre en son benim yenilenmiş_KIZ
9-basen-kalçadan kilo aldım-KIZ
10-bebeğin kalp atış hızı 140 ve üzeriyse kız altsa erkek.142-143 idi.-KIZ
11-İdrar donuksa kız parlaksa erkek. Donuktu-KIZ
12-Yumurtlama gününden 2-3 gün önce kız,sonraları erkek. Önce oldu.KIZ
13-Meşhuuurrrrr Çin takvimine göre KIZ
14_Rus takvimine göre KIZ
15-Annenin içine doğarmış derler . Baştan beri pipi görmeme rağmen hala kız hissediyorum.
16-Rüyanızda ne görürseniz o olurmuş.Kız görüyorum.-KIZ
17-Sol göğüs sağdan büyükse kız,değilse erkek. Büyük-KIZ
18-Cildiniz eskiye göre daha yumuşak ise kız,kuruysa erkek. Cildim pamuk gibi.-KIZ
19-hamile kadına elini göstermesi istendiğinde avucunu gösterirse kız,üstünü gösterirse erkek. Avucumu gösterdim.-KIZ
20-Sol göz kapağınızı elinizce hafifçe aşağı çekin. Eğer v şeklinde bir damar yapısı görüyorsanız kızınız olacak.V şeklinde çıktı.KIZ

İşte böyle kızlarrr...Tüm bunlara rağmen doktorlar ısrarla pipi gösteriyor:)))))))Gerçi 1 dr. kıza benziyor demişti....
Bunların aynısını yaşayıp,erkek denildiği halde kızı olan var mı ? sanırım asıl böyle açmak lazımdı konuyu... hadi bakalım!
Bu arada 2,5 hafta falan var doğumuma. kesin yazacam sonucu buraya kızlarrr

Canım çok az kalmış doğuma Allah yardımcın olsun.Bu dediğin belirtilerin en az 15 i bende erkeğe çıkıyor inan ama benimki kız.:ecrin_bebek:

canım ne demek istediğini anlamadım.en az 15'i bende diyorsun. tamam işte kız belirtisi seninki de kız zaten. "erkeğe çıkıyor " diye yazmışsın. onu anlamdım.

Back
X