Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11+1de kemik yapısına göre erkege benziyor diyebilirim ama %51erkek %49kız daha net degil hemen alısverişe verme kendini dedi doktorumbakalım net öğrenince yazacagım erkek denilen bebeğim kız mı olacak erkek mi kalacak
![]()
Banada ikili testte kıza benziyor dedi bugün 16+0 da gittim erkek yüzde yüz dediKızlar 12 hafta ikili testte kız demişti doktor 13+3 te başka doktora gittim kesin erkek dedi pipisini de net gösterdi. Heves etmiştim bende kız diye nasibimde yokmuş demekki
12. Hafta ultrasonunuz var mı benim doktor kıza benziyor ama heveslenme hiç belli olmaz 16. Haftada görürüz dediBanada ikili testte kıza benziyor dedi bugün 16+0 da gittim erkek yüzde yüz dedikıza alistirmistim kendimi
Aynen 11+5 de aynısını dedi 16 da başka Dr a gittim kesin erkek dedi renkli ultrason açtı gösterdi ben şok12. Hafta ultrasonunuz var mı benim doktor kıza benziyor ama heveslenme hiç belli olmaz 16. Haftada görürüz dedi
Ben minik etekler bakmak istiyorumAynen 11+5 de aynısını dedi 16 da başka Dr a gittim kesin erkek dedi renkli ultrason açtı gösterdi ben şok
İntten baktım şimdi kafa yapısına göre cinsiyet yazıyordu alnında üçgen çıkıntı var benim bebeğin erkekte öyle oluyormuş resim atayım bakBen minik etekler bakmak istiyorumdoktorum sakınnnn kıyafet alma diye milyon defa uyardı beni
![]()
Ben minik etekler bakmak istiyorumdoktorum sakınnnn kıyafet alma diye milyon defa uyardı beni
![]()
Ben tam anlamadım şeklini kendi ultrasonum alttaki bizim genital bölgeye baktı doktor ama o kadar hareketliydi ki zor gördü ultrasonun kolunu karnımın yanına koydu doktor bebeğin ayak tabanından yukarıyı görmek için ekranda hareketi gözüküyor sanki o kolu hissetmiş gibi tekmeliyordu orayı küçük ayaklar inip kalkıyordu doktor sadece şimdilik bir çıkıntı göremedim dediİntten baktım şimdi kafa yapısına göre cinsiyet yazıyordu alnında üçgen çıkıntı var benim bebeğin erkekte öyle oluyormuş resim atayım bak
Bende onlardan biriyim 7.5 aya kadar erkek demişler son kontrolde doktor kesin kız demiş annem 15 gün sonra doğum yapmış zatenBenim deilde hastane arkadaslarimin basina gelmisti
1. Kadinin 4 cocuguydu kiz demisler 2 oglu 1 kizi vardi hastanede soyleyemdiler sonra ne oldu bilmem
2. Kadin son haftaya kadar kiz demisler doguma 1 hafta kala erkek demisler erkek oldu ve kadin butun esyalarini pembe ve elbiseler almis
Benim ilk cocugum kiz dollenme zamanını bilemiyorum
2. erkek adet sonu korunmadan birlikte olmustuk erkek oldu
Kafası yuvarlak sanki bende ki gibi çıkıntı yok kız olabilirBen tam anlamadım şeklini kendi ultrasonum alttaki bizim genital bölgeye baktı doktor ama o kadar hareketliydi ki zor gördü ultrasonun kolunu karnımın yanına koydu doktor bebeğin ayak tabanından yukarıyı görmek için ekranda hareketi gözüküyor sanki o kolu hissetmiş gibi tekmeliyordu orayı küçük ayaklar inip kalkıyordu doktor sadece şimdilik bir çıkıntı göremedim dedi![]()
Ay hadi inşallahhhKafası yuvarlak sanki bende ki gibi çıkıntı yok kız olabilir
Hangi yil oldu bu olay birde hangi sehirde oldukardesimin bebeginede 6 aya kadar erkek diyorlardi ,sonra ki kontrollerde kiz oldugu anlasildiiibal balll
Merhaba Bende özele gittim.15 haftada kesin erkek dedi bu da idrar torbası dedi kan akışına baktı torbadaki .ama usg de çıkıntı küçük kızlardaki gibi erkeklerde büyük olmuyor mu .gerci inşallah doğru çıkar oğlum olur ama siz tecrubelisiniz ondan sorayım dedimBende 12+5 günlükken devlete gittim cinsiyet sorunca küçük dedi ama ultrason kağıdında 1 hafta ilerde gösteriyirdu yani 13+5 günlük yani 18+1 günlükken özele gittim erkek dedi kesinmi dedim evet hatta buda idrar torbası dedi keşke yanılmış olsa 1 oğlum var kızım olsun çok istiyordum![]()