• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğine Motis ve lansor kullanan var mı? Bebekte reflü sorunu

Sizin aylarda alerji mamasına başladım o rahatlatmıştı ama şimdiki aklım olsa hiç bulaşmazdım o mamalara. Zamanla alışıyorlar. Ek gıdaya erken başlatır doktor muhtemelen ek gıda iyi geliyor.
Bevegim memeyi reddetti bu surecte, sutumde azaldi artik yetmiyor. Doktor alfaminoya baslatti asiri gaz guzursuzluk yapti simdi aptamilin bir mamasina baslatti bakalim o nasil olacak. Rahatlatti dediginiz yani beslenmeleri o kadar uzun surmemeye mi basladi?

Bevegim memeyi reddetti bu surecte, sutumde azaldi artik yetmiyor. Doktor alfaminoya baslatti asiri gaz guzursuzluk yapti simdi aptamilin bir mamasina baslatti bakalim o nasil olacak. Rahatlatti dediginiz yani beslenmeleri o kadar uzun surmemeye mi basladi?

Benim beslenmenin uzun süremesiyle ilgili bir şikayetim olmadı. Aksine beslenme reddi ve fışkırtarak kusma vardı. Biz neocate mama kullanıyorduk sanırım. Mama içince asla kusmuyordu. Ama benim sütümü anında fışkırtıyordu. Ek gıdaya geçtikten sonra kusmaları da azalarak bitti. Benim sütü de kusmamaya başladı.

Back