BEBEĞİNE önce ERKEK denip sonra KIZA DÖNENLER:)bi bakar mısınız?

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
kızlar 12. haftada cinsiyet sormamıştım yani beklemiyordum belli olacağını. erkek gibi dendi.
sonra başka bir dr gitmek durumunda kaldım pek emin olamadı ama kız gibi dedi. bugün de meraktan gittim aynı doktora. kız dedi kesin mi dedim .BANA GÖRE dedi:cool:
emannnn .. :anneadayı::KK46::nazar::KK200:

juno_dreame 44281756 .!.:
Genelde 20. Haftadan sonra kesenlesio gb cinsiyet ama bana dr 12. Haftada %70 erkek dedi 16.haftada kiz dedi ve oylede kaldi :) hayirlisiyla kizimi heyecanla kucaklamayi bekliorm
Aynen canim..:) hayirlisiyla sağlıklıca kucagimiza aliriz inşallah

Hahah canım ya 12 haftalarda yanilabiliyor doktorlar. Ben 11 haftada gitmiştim bi cıkıntı var ama bu haftada kızda da erkekte de aynı cıkıntı olur demişti. Smdi 16 haftami bekliyorum en temizi bu :)

banada 11 ,13,14 cü haftalarda prens =? demişti ,14 cü haftada kesin demesine rağmen ve bu kadar yanilmalari gordukten sonra acaba benimkide değişmiş mıdır diye düşünmeden kendimi alamiyorum . hep te kkız hisseder iken bakalım hayirlisi

Bana 12. Haftada 5 boyutlu ultrasonda pipi göremiyorum büyük ihtimal kız olacak demişti. Ben kıza çok alıştırdım kendimi ama eşim hala erkek olduğunu iddia ediyor :KK70:4 ocaktaki kontrolümde kesinleşir herhalde.

yaa ne diyosunuz bana 12. haftda erkek dedi 16. haftda kontrolum var haftaya yani ben erkeğe çok alıştım herkesede söyledim :):) şuaan içime şüphe düştü :) ikiside olur farketmez ama merak ettim bak şiimd tuh yaa:)

Back
X