Bebek Beslenmesi Bebegine yogurt verem varmi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Buket78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
21
0
86
İsviçre
acaba artik yogurt verebilirmiyiz ben gecen gün biraz denedim yaramaz kasigi görür görmez agzini aciyor.Zaten meyve pürelerine baslayali nerdeyse 1 ay olacak yakinda sebze pürelerine baslamak istiyorum.

11 nısan dogumlı oglum bende kendı yaptıgım yogurtan verdım ıkı kasık
doktorum verme 6 aya kadar
sadece anne sutu alıyor

benim bebeğim 28 nisan doğumlu veriyorum.onu verme bunu verme sütü azsa ne yiyecek bunlar.benimki 2 aydır açlıktan ağlıyomuş haberim yok.

ben de 6 aya kadar vermeyi düşünmüyordum hiçbirşey ama doktorum daha fazla gecikirsen almak istemez deyince aynı gün başladım vermeye:)) tabi emzirmeye devam....

bende bayramdan sonra çalışmaya başlıcam için dünden beri meyva suyu vermeye başladım daha 2 kaşık tabi, çalışmayacak olsam 6 ay dolana kadar beklerdim

ben de meyve suyu ve milupa organik kavanoz mamalarına başladım
yarından itibaren sebze çorbası ve muhallebiye başlıcaz

valla meyvede veriorum yoğurta veriyorum hatta sofrdaki çorbalardan da eriyorum kızımda yiyor tabii fazla değil ama şimdiden alışsın sonra yemiyorlarmış...

Benim kızım iki ay zor emdi.Ben birbucuk aydan beri yoğurt veriyorum.Çorbalarada başlamıştım.

ben de 6. aya girdiğinde vereceğim. yoğurt ve meyve suyu. ama hazır yoğurt değil tabi :))

ben 4. aydan itibaren sebzesi meyve püresi yoğurdu doktor tavsşiyesi üzerine veriyorum ilk başlarda pek beğenmemişti ama maşallah şimdi yiyor

kızım bu ay az kilo aldığı için dr u ek gıdaya başla dedi ben zaten 1 haftadır meyve püresi veriyordum dr bugün itibariyle
öğleden önce meyve püresi öğlen sebze çorbası ver dedi bir hafta sonra
sabah meyve püresi öğlen çorba öğleden sonra yoğurt ver dedi bir sonraki haftada
sabah meyve püresi öğlen çorba öğleden sonra yoğurt akşam milupanın tahıllı mamaları var ondan ver dedi
ee kahvaltı vermicem mi dedim kahvaltıya ve ete 6.aydan sonra başlıcaz dedi..

bende yoğurt verdim ama sevmedi.. az şekerle denedim yemedi.. olmadı ayran yaptım biberona koydum içmedi.. nasıl yedircez bilmiyorum valla :)

kızlar bişey sorcam. doktor meyve püresini ve yoğurdu öğünden say dedi. bunları yerse 3 saat aç durabilirmiş. başka bişey vermeme gerek yokmuş. bunların doyurucu özelliği yok ki. ben öğünden saymıyodum açıkçası. 1 saat sonra mama veriyodum. Sizce?

bizim dr da tam tersini söyledi yaa.

Ben devam mamasından yoğurt yapıp veriyorum.

aynen canım bende devam mamasından yapıp verdim ilk yaptıgımda çok sevdi yedi ama 1 hafta sonra bir daha yaptım bu sefer benim içime sinmedi resmen sakızlı muhallebi gibi sündü hiç hoşuma gitmedi onu yedirmedim sen böyle bişeyle karşılaşştınmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…