bebeğini aşağıda hissedenler

rukiyepelin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
35
4
96
Adana
slm kızlar 24 haftalık hamileyim bebeğim erkek allahın izniyle aralıkta doğacak hayırlısıyla, öğrenmek istediğim bebeğimi özel bölgemde sanki tekme atar gibi çok hissediyorum bazen idrarımı bile zor tutuyorum kendimi gevşek bırakınca oluyor genelde hareketleri çok sık değil canı isterse oynuyor ama bazen çok aşağıda gibi geliyor normalmidir.

Bende 25+1 im bugün itibariyle yaşadıklarınin aynısını bende yaşıyorum özel bölgeme çok tekme atıyor ve hep aşağıda duruyor ve gunduzleri uyuyor geceleri küt küt vuruyor sabaha kadar canım acımıyor ama rahatsiz mi oluyor diye telaş ediyorum bilgisi olan varsa bizleri bilgilendirsin lütfen

evet yaşadıklarımın aynısını sende yaşıyorsun rahatladım en azından tek değilmişim benim arada bir geceleri oynuyor uyandırıyor beni geneli hep hantal sanırım babasına benziyorum benim oğlan biraz ağır hareket eder. :) senin cinsiyet neydi canm

Bebegin ayaklari asagidaysa tekmeleri orda hissetmeniz normaldir telas edilcek bir durum yok.bu haftlardan sonra bebegin hareketleri daha hissedilir olur sayisina falan dikkat etmek gerekir.hareketlerin azaldigini yada hareket etmedi bugun derseniz tatli biseyler atistirip sol tarafiniza yatip yarim saat bir saat dinlenin.

Benimki de erkek bizde çok hareketliyiz masallah hatta korktuk doktora bile gittik durmuyor yerinde diye ben geceleri uyku olayını unuttum artık alıştım da ne tarafa dönersem döneyim hareket ediyor onlar iyi olsun da ben hiç uyumamaya raziyim

Ayy ben yerim o ayakları benimde aynı ama normalmiş bu durum rahim yukarı yeni çıkmaya başladığı için ayaklar aşağıda kalıyor tekmeliyor anneyi..Ayyy o his yok mu deli oluyorm sevinçten ama..aç karnını izle dışardan da bombe oluyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…