ben de çok düşünmüştüm almayı,ama çok kısa süre kullanabileceğimi düşünüp vazgeçtim,ama onun yerine Chicco nun bir kangurusu var,bebeği hem dik şekilde hem de yan yatırarak gezdirebiliyorsunuz,onu tavsiye edebilirim.Bana hediye geldiği için almadım,o da Chicco ama sadece dik kullanılabilen bir mdeli.Diğerini kullanmadım ama eğer hediye gelmeseydi o modeli alacaktım.
yaaa,keşke bana da hediye gelmeseydi o zaman,deeermişimkaydirigubbakcemile3
ondan alacaktım çünkü,ama benim kızım da 2 aylık ,ben de kullanabiliyorum dik olarak,ondan önce de doğru dürüst tek başıma dışarı çıkmamıştım zaten.
Chicco Soft & Dream miş dediğim model.
hmm bence gec kalmışsın. benim kızım aralık doğumlu. kışın herye arabayla gittiğimden ihtiyac duymamıştım. havalar ısındığında ise öyle kanguruda rahat rahar duracak bir bebek olmaktan çıkmıştı çoktaan. bence 11 aylık bir bebek slingte rahat taşınmaz..
Reklamında 3 yaşa kadar rahat taşınır diye okuyunca bir heveslendim işte..Neyse onuda alıp kaldırmayayım bari..Kucağa devam...
Bence de alma artık,kanguru bile geç galiba,çünkü bizim kanguru 3,5 kg ve 9 kg arası kullanılrı yazıyor.Kızım şimdi 5,5 kg,şimdi bile ağır geliyor kangurunun içinde beilm ağrıyor çaok kalınca.
erkek bebeklere kanguru zararlıymış, duydunuzmu hiç böyle bişey.
merhaba arkadaşlar sling alıcaklara önemli bir uyarıda bulunucam ben aynı şekilde terzide yaptırdım baby slingi 3 gündür kullanıyorum 2 tane demir halkaya ve sağlam kumaşa ihtiyacınız var rap sling daha güzel kızım onu daha çok sevdi gerekli olan sadece 5 metre penye kumaş genilik boyu 35 cm o daha sağlam gibi geldi bana diğer babay slinge alışamadım bugün belim koptu ağrıdan ağrıyı eşit şekilde dağıtıyor falan diyor ama pek öyle olmadı baby slingi yaptırmak içinse 3 metre koton kumaş 2 halka kumaşın bir ucuna halkaları diktiriyorsunuz kumaşın diğer ucunu halkalrdan geçiriyosunuz sonra bir halkanın üstünden diğerinin altından geçiriyosunuz kızım 24 günlük biraz tontiş olduğu için zorlandık ilk etapta ama sonra doğru pozisyonu bulduk.netten aldığınızdan daha uygun fiyata geliyor ama çok fazla kullanabileceğiniz bişey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?